Günümüzün teknoloji çağında metal kesme işlemleri dijitalize edilmesinden sonra kendine önemli bir alan açıyor. Yani ‘Bilgisayar Destekli Nümerik Kontrol’ olan adı kısaltılarak CNC kelimesiyle piyasaya yerleşmiştir. İnsan iş gücü gereksinimlerini kolaylaştırmak ve azaltmak için seri imalata geçiş sürecinde makinalar ve makinaların kullanım alanı için kompleks tezgâhları tasarlanmıştır.
CNC takım tezgahlarının birçok avantajı bulunuyor. Tezgâh operasyon kısmı oldukça hassasiyetle yapılır, depolama sırasında daha az yere gerek vardır, parça imalatında hız kazandırır vb gibi durumlar CNC tezgahlarını kullanımda büyük bir esnekliğe sahiptir.

Mikron CNC firması bu konuda firmalara yeni teknolojiler sunmaya devam ediyor. 13 yıllık kalıpçılık tecrübesiyle sektörde hizmet veren Mikron CNC tel erozyon tezgahı konusunda öne çıkmayı başarıyor. Tel erozyonun en önemli farkı diğer tezgahlar gibi olmamasıdır ve sonrasında eğitim ve servis desteği çok önemlidir. Mikron CNC uzman ekibiyle bu noktada tam anlamıyla firmaların ihtiyaçlarına uygun destek veriyor.