Mikro işlemeler ile havacılık, tıp ve 3C (bilgisayar, tüketici elektroniği ve iletişim) gibi zorlu sektörlerde yaygın olarak karşılaşılır. Parmak frezeler, bu mikro uygulamalarda kesici takım performansını öngörülebilir hale getirirken proses kontrolü sağlar.

EN DÜŞÜK MALLİYETLE İŞLİYOR

Jabro®-Mini JM500 serisinin optimize edilmiş kalitesi, geometrisi ve kaplaması; çelik, paslanmaz çelik, ısıya dayanıklı süper alaşımlar ve titanyum gibi farklı malzemelerden üretilmiş parçalarda üstün yüzey kalitesi elde edilmesini sağlar. Geometriler; iki, üç ve dört ağızlı versiyonlarda torik şekilli ve tamamı yuvarlak versiyonlarla sunulur ve ayrıca 30 derece helisler ve 3 derece boşluklar içerir. Parlatılmış SIRA kaplamaya sahip tamamı karbür kalitesi sayesinde bu takımlar, hedeflenen sert malzemeleri kenar başına mümkün olan en düşük maliyetle işleme konusunda daha da uzmanlaşmıştır.

PARÇA İŞLEMEYİ AŞAMALARA AYIRIN

Jabro®-Mini JM500 parmak freze çeşitleri Ø4 mm ve Ø6 mm saplara, çapın 2 ile 20 mm katı, yedi farklı kullanım boyuna ve 0,2 mm ila 3 mm arası kesici çaplarda sunulur. Bu kadar geniş seçenekler sayesinde kullanıcılar parça işlemeyi aşamalara ayırabilir. Kullanıcılar, takım sapma riskini en aza indirmek için her bir aşamada mümkün olan en kısa takım boylarını kullanıp işleme zamanını muhtemel olarak yüzde 50 oranında kısaltarak ilerleme oranlarını artırabilirler.