Bursa’dan tüm Türkiye’ye sanayine çözüm sunan DCB Makina, ahşap işleme sektörüne de adım attı. Metal işleme bölümünde plazma, plazma drill, abkant, makas ve kombine makas üretimi gerçekleştiren firma aynı zamanda ahşap işleme sektörüne kendi tesislerinde tasarımı ve üretimi kendine ait CNC ahşap işleme makinaları üretiyor. 

Metal işleme alanında dünya çapında söz sahibi üç firmanın Türkiye distribütörlüğünü yapan DCB Makina, boru ve profil bükme makinalarında dünyanın en büyük üretici firması Portekiz AMOB ile çalışırken sac bükme ve düzeltmede İtalyan menşeli bir marka ile hizmet sunuyor. Sektörde en ince malzeme ve en kalın malzemede büküm makinaları yapan, en fazla referansa sahip, bu konuda sektör lideri olarak bilinen MG SRL’in ürünleriyle hizmet veriyor. Bir diğer distribütörü oldukları ürün grubu ise roll form makinaları üzerine gerçekleşiyor. Dünyanın üçüncü büyük üretici firmaları arasında bulunan Çin menşeli BMS firmasının makinaları ile hizmet sunuyor.

UZMAN KADRO

Metal işleme sektöründe delme, kesme, bükme gibi çözümler konusunda makina imalatı yapan DCB Makina; dünyanın ve Türkiye’nin lider firmaları ile partnerlik yaparak, bu sektörde faaliyet gösteren firmalara makina, ekipman danışmanlık, yedek parça tedariği ve servis hizmeti sağlamak üzere kuruldu. DCB Makina, makina satışı ile birlikte metal işleme sektöründe bulunan her marka ve modele profesyonel servis sağlama uzmanlığına ve eğitimli kadroya sahip.