Maxion İnci Jant Grubu, otomotiv tedarik sanayisinin çatı kuruluşu Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından, 2020 yılındaki ihracat performansı ile geçen yılki yerini muhafaza ederek ödülün sahibi oldu.

İKİNCİ SIRADA YER ALDI

Firma, 2020 yılında pandemi nedeniyle ertelenen ve bu yıl 4 Nisan 2021 tarihinde sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen TAYSAD 42. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam’a görev devrinin yapıldığı toplantıda ayrıca, başarılı performans sergileyen üye kuruluşlar ödüle layık görüldü.

İhracat Performansı, İhracat Artışı, Patent, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Çalışan Eğitimi ve Meslek Okullarını Güçlendirme Projesine Yapılan Bağışlar kategorilerinde sunulan ödüllerde şirket, ‘İhracat Performansı’ kategorisinde geçtiğimiz sene olduğu gibi ikinci sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

"OTOMOTİV TEDARİK SANAYİNİN GELİŞİMİNE KATKIYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Cirosunun yüzde 72’sini 5 kıtada 60’ı aşkın ülkeye gerçekleştirdiği ihracattan elde eden Maxion İnci Jant Grubu adına ödülü Maxion Wheels Türkiye ve Afrika Operasyonları Başkan Yardımcısı Hakan Ünlü aldı.

Ünlü, "Maxion İnci A.Ş. olarak bir kez daha en çok ihracat yapan firmalar arasında ikincilik ödülü almaktan gurur duyuyoruz. Grubumuz, üretim kapasitesiyle, kalite anlayışı ve müşteri memnuniyeti odağında ülke sınırlarının ötesine geçmeye, ülkemizin ekonomisine katkı sağlarken otomotiv tedarik sanayinin gelişmesi için çalışmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.