Endüstriyel otomasyonun temel amacı ürün verimliliğini en üst seviyeye çıkarmaktır. Düşük işletme maliyetleri, yüksek kalitede devamlı üretim, esnek üretim hatları ve yüksek güvenlik sistem otomasyonunun en büyük faydalarıdır. Maliyetlerini optimize etmek isteyen makine imalatçıları için en önemli kısım kendileri için uygun otomasyon çözümlerini seçmektir.

Üretilen makinaların kullanılacakları hedef pazarların farklılık göstermesinden dolayı tercih edilen donanımlar da çeşitlilik gösteriyor. Makina imalatçıları endüstriyel satın alma süreçlerinde öncelikle kendilerine özel çözümler üreten tedarikçileri tercih ediyor. 

Firmalar üretim hatlarını optimize ederken tedarikçi firmanın kendilerine özel çözümler sunmasının yanında güçlü stok yapısı ve teknik hizmet ağı da karar verme süreçlerinde etkili oluyor.

Sunduğu ekonomik ve esnetilebilir çözümlerle otomasyon sistemlerini standart dışına çıkartan BOTEK makine üreticileriyle çalışmasını bir nevi iş ortaklığına dönüştürmüştür. 
Keşif ve projelendirme, sistem kurulumu, pano imalatı, saha montajı, programlama ve devreye alma ve teknik destek konularında verdiği hizmetlerle birlikte BOTEK sistemlerin donanımsal olarak geliştirilmesine katkı sağlamaktadır. 

Sektöründeki dünya lideri firmaların ürünlerini müşterileriyle buluşturan BOTEK, eticaret.botekotomasyon.com adresinde hızlı satın alma, ürün karşılaştırma ve kampanyalardan faydalanma imkanı sunarak firmalara satın alma işlemlerinde e-ticaret kolaylığı sağlamaktadır.

http://www.botekotomasyon.com/