Makina imalat sektörü artan bir teknolojik farklılık ve performans yarışı içinde ilerliyor. Hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarlarda rekabet edebilmek için teknoloji ve yenilik sunmak şart. Bu süreçlerde makina imalatçılarını anlayan ve onların yanında yer alan Bilko kendi geliştirdiği LYNCA-CNC kontrol ünitesiyle ihtiyaca özel çözümler oluşturuyor.

GENİŞ ÜRÜN GAMI

Bilko'nun ürünleri içinde CNC kontrol sistemleri, valf sürücüler, özel RTU üniteleri ve CAD/CAM yazılımları bulunuyor. Sunduğu ürün ve çözümler farklı makinelerde ve otomasyon sistemlerinde yıllardır başarıyla kullanılıyor.

LYNCA –CNC ünitesi, özellikle farklı teknolojileri bir araya getiren, onları gerçek zamanlı haberleştiren ve özel kontrol döngülerinde kullanan yenilikçi makinelerde ön plana çıkıyor.
Her türlü makinaya uygulanabilen, açık sistem mimarisi ile geliştirilmiş bir kontrol sistemi olan LYNCA - CNC, elektrik motorları ve hidrolik silindirlerin bir arada olduğu farklı teknolojilere sahip ekipmanları bir arada kullanan makineler için ideal çözümeler sunuyor. 

http://www.bilko-automation.com/tr-TR/AnaSayfa