Makina imalat süreçleri için her parça üretimi için ayrı ayrı ürün seçmek gerekiyor. Güç aktarım ürünlerinin seçiminde de süreç aynı. Bu aşamada doğru ürün seçimi, montaj uygulamaları ve ayar yöntemleri büyük önem taşıyor.
Makina imalat sektörü için üretim hattına giren parça sayısının fazla olmasından kaynaklı satın alma süreçleri karmaşık hale geliyor. Karar alma kriterleri öncelik sıralamasına göre; fiyat, ürün kalitesi ve marka bilinirliği olsa da, bu sektör için makina kullanıcılarının, yani müşterilerin ‘memnuniyet derecesi’ günün sonunda tüm başarının belirleyicisi. 
Bu durum imalatta kullanılan ürünlerin seçiminin önemini daha da arttırıyor. Önemli olan nokta satılan makinaların sorunsuz çalışması ile birlikte maliyetleri düşürmek.

GÜÇ AKTARIM ÜRÜN SEÇİMİ İÇİN KRİTERLER

Güç aktarım ürünleri için de kriterler benzerdir. Seçilen ürünlerin dayanıklı ve uzun ömürlü olması beklenir. Bununla beraber toplam üretim maliyetini optimize edecek çözümler aranır. Doğru güç aktarım ürününü arama safhasında sizinle birlikte çalışacak bir ekibin varlığı, size farklı kriterlere göre alternatifler sunarak işinizi kolaylaştıracaktır.
Silkar Endaş, 40 yılı aşkın bir süredir makina imalatçılarının rulman seçiminde, montaj safhasında, kayış, kasnak, kaplin ayar cihazı kullanımlarında yanlarında olarak onların işlerini kolaylaştırıyor.
Aynı zamanda Endaş Akademi online eğitimleri ile güç aktarım ürünlerinin doğru kullanılması ve bakımlarının doğru yapılması ile ilgili fabrikaları bilgilendiriyor.
 

http://www.endas.com/Home-Page/Turkish