Makinaların sahadaki kullanımlarından alınan geri beslemeler ve oluşan yeni taleplerle zaman içinde makina kumanda sistemlerinin sürekli olarak yeni fonksiyonlarla donatılması, geliştirilmeye devamı söz konusu. Makina ve CNC üreticileri ancak bu şekilde rekabetçi kalabilirler. Bu süreç içinde mühendislik desteği büyük bir gereklilik. Bazen Ar-Ge çalışmalarından başlayan bir kontrol ünitesi uygulaması, o kontrol sistemi ve makinanın ürüne dönüşmesi ve ondan sonra satılması art arda süreçler doğuruyor. Bu süreçlerde hizmet veren firmaların devamlı olarak makina imalatçıları yanında olması gerekiyor.

Ürün ve çözümün zaman içinde kendini bir noktada stabilize etmesi, ekonomik açıdan çok önemli bir hedef. Bu hedef uzun soluklu bir iş birlikteliği, sorumluluk ve farkındalık gerektiriyor. Diğer yandan teknik servis konusunda ise sadece makine imalatçısının değil, makinayı satın alan kişilerin ihtiyaçları ön planda. Bu hizmetler için sağlam ve aynı dili konuşan birbirine yakın ekiplerin ortak çalışması çok önemli.

YERLİ ÜRÜN VE TEKNİK DESTEK

Açık sistem mimarisine sahip LYNCA CNC kontrol sistemi, tamamen yerli üretim olarak tüm donanım ve yazılımı BİLKO tarafından geliştirilmiştir. AR-GE departmanıyla uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren BİLKO, standart bir CNC kullanılarak yapılamayan kontrol sistemi işlemleri için LYNCA ile ideal çözümler sunuyor.

LYNCA hem mühendislik hizmetleri, hem de etkin teknik servis destekleriyle makina imalatçılarının özel projelerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayarak çözüm ortağı oluyor.

LYNCA gelişmiş diyagnostik, kayıt  ve uzaktan erişim imkanlarına sahip, yalın ve anlaşılır bir mimarisi var. Teknik hizmetler veren tecrübeli mühendis kadrosu ve sağlam bir altyapısıyla yurtiçi ve yurtdışı teknik servis hizmetlerini etkin bir şekilde sunuyor.

http://www.bilko-automation.com/tr-TR/urunler/nedem_rf_data_modemler/2/673/0/0