Seri ürerimde çokça kullanılan CNC tezgahların, yapılacak işin ihtiyaçları doğrultusunda seçilmesi önemli. Performansı düşen veya artık üretim ihtiyacına cevap vermeyen makinalarla çalışmak, firmalar için üretim sorunlarına neden oluyor. 

EMEKTAR MAKİNA’DAN MAKİNA DEĞİŞİM FIRSATI

CNC tezgahlarda 60 yılı aşkın uzmanlığı ile hizmet veren Emektar Makina, eski makinaları getiren firmalara yeni makinalarını 18 aya kadar vade ile veriyor. Böylece endüstri firmaları, markası ne olursa olsun eski makinalarını getiriyor ve yerine yeni makina alıyor

60 YILLIK TECRÜBE İLE GENİŞ MAKİNA PARKURU

Tedarikçi firmanın makina parkurunun geniş olması, doğru makina seçimi konusunda yönlendirebilmesi ve makina yatırımı süreçlerindeki en önemli konudur. Hatalı makina seçimi, imalat hızını ve kalitesini düşürüyor ayrıca maliyetlerin artması gibi sorunlara yol açıyor.

CNC takım tezgahları, üniversal tezgahlar, saç işleme makinaları ve kaynak telleri konusunda 60 yıldan fazla tecrübesiyle hizmet veren Emektar Makina; geniş makina parkuru, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun makinayı seçmelerine olanak sağladıktan sonra üretim çözümleri, finansman ve imalat teknolojileri konusunda da danışmanlık veriyor. Aynı zamanda satış sonrası hizmet veren Emektar Makina; uzun vadeli satış imkanlarıyla, makina yatırımı yapmak isteyen firmalara büyük kolaylıklar sağlıyor.

Emektar Makina, CNC tezgah almak isteyen firmalara faizsiz, 18 ay vadeli kampanya fırsatı sunuyor. 

Emektar Makina uygun taksitli ödem planlarıyla, işletmeleri yüksek satın alma maliyetlerinden kurtarıyor.

https://emektarmakina.com.tr/