Yeni veya ikinci el makinalarınızı / ekipmanlarınızı alıp satabileceğiniz online pazar yeri platformu MachineTotal.com artık hizmetinizde.

MachineTotal.com, üretim hatlarını yenilerken ikinci el makinalarını/ekipmanlarını değerlendirmek isteyen işletmeler başta olmak üzere, portföyündeki makine/ekipmanlar için satış kanalı arayan firmalar için de en uygun çözümleri üretiyor.

SOYSERİN GRUP'UN 2024 HEDEFİ YÜZDE 20 KAPASİTE ARTIŞI SOYSERİN GRUP'UN 2024 HEDEFİ YÜZDE 20 KAPASİTE ARTIŞI

ENDÜSTRİNİN TÜM KATEGORİLERİNE HİZMET VERECEK

Makine endüstrisinde 30 yıllık deneyimi olan TEPRO Makine ve Otomasyon Sistemleri kurucusu Semih Doğan’ın girişimi olan MachineTotal.com, endüstrinin tüm kategorilerine hizmet verecek.

Her kategori için alanında deneyimli makine mühendislerinin istihdamı ile, MachineTotal.com içeriğinde makine detaylarından kategorilendirme ağacına kadar detaylı bir veri tabanı mimarisi geliştirilmiş. 

MAKİNE GERİ DÖNÜŞÜMÜNE DE KATKI SAĞLAYACAK

MachineTotal.com yaklaşık iki yıllık detaylı bir çalışma sonucunda, bünyesindeki bilgisayar mühendisleri ve pazarlama departmanı ile markalaşma süreci devam ediyor. Ulusal makine endüstrisine hizmet vererek yayın hayatına başlayan MachineTotal.com, ikinci el makine ilanları ile makine geri dönüşümüne de katkı sağlıyor.

Yine yeni ve ikinci el makinelerin ihracatına yönelik mutlak bir pazar yeri platformu olarak yakın gelecekte uluslararası coğrafyalarda da hizmete girecek.

ULUSAL ENDÜSTRİNİN GLOBAL ÇAPTA NABZINI TUTACAK

İçerik mimarisi ile makine ve ekipman kategorilerinin detaylılığı, hızlı ve teknik ilan arama özelliği başta olmak üzere, yeni nesil internet kullanımına yönelik ek geliştirmeleri de hızla sisteme entegre ediliyor. Makine alım satım platformunun yanı sıra, site ile entegre çalışan ve yeni nesil endüstri yayıncılığı mottosu ile kurulan MachineTotal.com haber yayın organı ile de kullanıcılarına farklı modüller sunuyor. Haberler, yayınlar, araştırma ve raporlar, webinar ve seminerler başta olmak üzere, MachineGo.com ile de ulusal endüstrinin global çapta nabzını tutuyor. 

Teknolojinin yeni gereçlerinin entegre edileceği uygulamaları ile MachineTotal.com ülkenin ve dünyanın sayılı pazar yeri platformlarından biri olma adına gelişimine devam ediyor.