Lincoln Electric Türkiye, yerli teknoloji kullanarak geliştirdiği Askaynak SuperMIG 505W multi-proses sinerjik inventör kaynak makinasını piyasaya sürüyor.

SİNERJİK MOD İLE TEL SÜRME HIZI AYARLANABİLİYOR

Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan firma, yerli üretim Askaynak SuperMIG 505W ile kaynak profesyonellerinin genel imalat ve inşaatlarda kullanılan düşük karbonlu yapı çeliklerinin yüksek kaliteli kaynağında başarılı kaynak sonuçları elde etmesine olanak tanıyor.

Makinanın sahip olduğu sinerjik mod ile tel sürme ünitesi üzerinden sadece tel sürme hızını ayarlamak yeterli olurken, voltaj değeri ise makina tarafından sağlanıyor.

GAZ SARFİYATINDA TASARRUF İMKANI VERİYOR

Makinanın sahip olduğu hafıza kaydetme ve çağırma özelliği kaynak parametrelerini kaydetme, geri çağırma gibi özellikleriyle hafızasına 4 adet program alabiliyor.

Üründe düzgün bir kaynak başlangıcı ve bitişi için ilk gaz-son gaz süreleri ayarlanabiliyor ve aynı zamanda gaz sarfiyatında tasarruf sağlanıyor.

ARK KUVVETİ ÖZELLİĞİYLE YAPIŞMAYI VE KESİKLİĞİ ÖNLÜYOR

Söz konusu ürünün Ark Force (Ark Kuvveti) özelliği sayesinde kaynak elektrodunun iş parçasına yapışması veya arkta kesiklik oluşması engelleniyor.

Ayar düğmesi ile endüktans ayarı yapılabilirken, makinanın "hot start" özelliği kirli veya paslı parçalar üzerinde kaynak yaparken ve örtüsü nemli elektrodlar kullanılırken karşılaşılan ark tutuşma sorunlarını bertaraf ediyor.

2T/4T tetik modu bulunan ürün, soğutma ünitesinin arttırılmış gücü sayesinde soğutma işlemini hızlandırıyor.

ISINMALARIN ÖNÜNE GEÇİYOR, GÜVENLİ ÇALIŞMA SAĞLIYOR

Firmanın yeni ürünü, uzun ömürlü ve yüksek dayanıma sahip 70x95 mm’lik CE belgeli kaynak soketleri sayesinde profesyonellere hem yüksek akımdaki ısınmaların önüne geçilmesini sağlıyor,  hem de CE belgesinin ve EN 60974-1 ile EN 60974-10 standartlarında belirtilen LVD ve EMC ile ilgili yönetmeliklerin sunduğu tüm avantajlara ve güvencelere sahip olma imkanı veriyor.

Çalışılan ortama gürültü yaymadığı için şebekeyi kirletmeyen makina, aynı zamanda ortamdaki diğer makinalar ve ölçü cihazlarına elektromanyetik açıdan da zarar vermiyor.

3 YILLIK GARANTİ SUNUYOR

Buna ek olarak; makina yakınında çalışan diğer cihazların yaydığı şebeke gürültüleri ya da elektromanyetik alanlardan etkilenmeyeceği için kaynak işlemi esnasında performansta herhangi bir şekilde kayıp yaşanmasını önlüyor.

Dayanıklı tasarımıyla ağır çalışma koşullarında kaynak yapmayı kolaylaştıran makina, ürün parça ve işçiliği kapsayan 3 yıllık garanti sunuyor.