Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan Lincoln Electric Türkiye, yeni LINCGUN® PROMIG™ torç ile aşınma parçaları uzun ömürlü olan üst düzey kaliteye sahip bir performans sunuyor.

GENEL İMALATTAN OTOMOTİVE, GEMİ İNŞADAN AĞIR İMALATA...

Mükemmel kaynak sağlayan güvenilir ve sağlam torçlar mekanik hasar ve aşırı sıcaklıklara karşı yüksek derecede dayanıklı bir performans sağlıyor. LINCGUN® PROMIG™ serisi MIG torçları, kusursuz tel beslemesi ve uzun ömürlü torç sarf malzemeleri sayesinde önemli derecede tasarruf sağlarken firmanın kaynak ekipmanları ile uyumluluk sergiliyor.

Söz konusu serinin MIG torçları en iyi performansı sağlayarak maliyet tasarrufu elde etmek ve aynı zamanda kolay, etkili, verimli ve güvenilir kaynak yapılmasına imkan vermek amacıyla tasarlandı. Ürünün uygulama alanlarını ise genel imalat, bakım ve onarım, yapısal, ağır imalat, gemi inşa ve otomotiv alanları oluşturuyor. 

DAHA DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ VE DAHA GÜÇLÜ ARK

Düzgün tel beslemesi sağlayan özel yüksek kaliteli torç spirali, duruş süresini azaltmak için basitleştirilmiş kullanım ve aşınma parçaları ve döndürülebilir kuğu boyunlu seçeneklerine sahip LINCGUN® PROMIG™ serisi EN 60974-7 standardı ile uyumlu olma özelliğine sahip.

Ürün ayrıca, 1 kontak meme başına yüzde 70 kg’ye kadar daha fazla kaynak yapma olanağı tanıyor. Daha düşük kablo sıcaklığı, daha düşük güç tüketimi ve daha güçlü ark ile piyasadaki en verimli torçlar olarak dikkat çekiyor.


 

RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK