Lincoln Electric Türkiye, en son invertör teknolojisi kullanılarak üretilen, TIG ve örtülü elektrod kaynağı yapabilen Inverter 315-TIG AC/DC ve Inverter 315-TIG Pulse kaynak makinalarını pazara sunuyor.

BİRÇOK SEKTÖRDE KULLANILIYOR

Firmanın Askaynak markalı kaynak makinaları; paslanmazdan karbon çeliğine, alaşımlı çelikten titanyum ve magnezyum gibi çeşitli malzemelerin kaynağında kullanılıyor. 

Boru montajı, kalıp tamiri, petro-kimya, mimari dekorasyon, otomobil tamiri, bisiklet, hobi işleri ve genel üretim işleri için geliştirilen makinalar, kaynak profesyonellerinin başarılı kaynak sonuçları almasını sağlıyor.

Makinaların sinerjik ve pulse TIG modları, hafıza özelliği, LCD ekran, torç ve pedalle akım kontrolü gibi önemli özellikleri bulunuyor.

KAYNAK PARAMETRELERİNE HIZLI ERİŞİM SAĞLIYOR

Sahip oldukları sinerjik mod ile sadece malzeme kalınlığını ayarlamak yeterli olurken, akım değeri makina tarafından ayarlanabiliyor.

Tek bir buton ile önceden kaydedilen kaynak parametleri ya da son gerçekleştirilen kaynağın parametrelerine ulaşımı kolaylaştıran hafıza özelliği öne çıkıyor.

DEĞİŞİMLERİ ANLIK CEVAP VERİYOR, İŞLEMİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Makinalardaki mikrokontrolör sistemi kaynaktaki değişimlere anlık cevap verebilirken, torç ve pedal ile akım kontrol seçenekleri kaynak işlemlerinin kolaylaşmasına imkan veriyor.

Makinalar ters kutup ateşlemesiyle, ateşleme arkının başarı oranını garantiye alırken, aynı zamanda ark kopmasını önleme ya da ark kopması olsa dahi yüksek frekans (HF) ile arkı stabil tutma özellikleriyle dikkat çekiyor.

KAYNAK GÜVENLİĞİNİ DESTEKLİYOR

IGBT ve gelişmiş PWM teknolojisi ile AC TIG, DC TIG ve MMA kaynağında iyi bir performans sunan makinalar, yüksek-düşük gerilim, aşırı akım ve aşırı ısınma koruma özellikleri kaynak güvenliğine destek oluyor.

Çalışma ortamına ve CE normlarına uygunluklarına sahip makinaların uzun ömürlü CE belgeli soketleri, paslanmaya karşı dayanıklı metal gövdesi zorlu koşullarda başarılı performansa olanak tanıyor.