Kaynak sektörünün önde gelen firmalarından Lincoln Electric Türkiye, invertör teknolojili yeni kaynak makinası INVERTEC 161S’i pazara sunuyor.

DÜŞÜK ENERJİ TÜKETİMİ VE YÜKSEK ÇEVRİM SÜRESİ 

Tüm elektrodları kaynatabilme özelliğiyle öne çıkan yeni kaynak makinasının, düşük enerji tüketimi ve yüksek çevrim süresi bulunuyor.

Bakım, endüstriyel, şantiye ve tersane gibi tüm profesyonel uygulamalar için ideal olan ürün, profesyonel bir kaynakçının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

UZAKTAN KUMANDA İLE İZLEME İMKANI 

Makinanın yapısındaki mikrokontrolörler kaynak prosesini kontrol ederek yüksek performans sunarken kararlı bir arka imkan veriyor. LIFT TIG+ özelliğiyle yumuşak başlangıç ve bitiş özelliğine sahip ürünü,  ayrıca uzaktan kumanda ile izleme olanağı da sunuluyor.

Makina; 40°C'de yüksek çevrim süresine sahipken, selülozik elektrodlar dahil her tip elektrodla kaynak yapmayı mümkün hale getiriyor. Jeneratörlü ortamlarda çalışmaya uygun olan ürün, elektro şok riski olan ortamlarda da güvenliği artırmak adına VRD işlevi gibi ek güvenlik özelliklerini içeriyor.

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARININ KORUNMASINA KATKI SAĞLIYOR

PFC teknolojisine sahip makina; düşük akım tüketimi, enerji tasarrufu, düşük harmonik oluşumu ve kaynak ortamındaki karbondioksiti azaltıcı özellikleriyle dikkati çekiyor.

Söz konusu özellikleri sayesinde hem çevreye hem de yenilenebilir enerji kaynaklarının korunmasına önemli katkılarda bulunuyor.

Hafif imalat, inşaat, tamir ve bakım, yerinde müdahale, hafif sanayi ve boru hattı onarımı gibi alanlarda kullanıma uygun bir biçimde tasarlanan ürün, taşınabilir boyutuyla en zorlu iş sahalarında bile kullanımı kolaylaştırıyor.