Lincoln Electric Türkiye, yerli teknolojilerle geliştirdiği gazaltı kaynağında sıçrantısız ve mükemmel performans sunan yeni kaynak makinası MasterMIG 355’i müşterilerinin beğenisine sunuyor.

SIÇRAMA SORUNUNUN ÖNÜNE GEÇİYOR

Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan firma, tel sürme ünitesi ayrılabilen makinası ile kaynakçıların ağır güç ünitesini kaldırma ya da yerini değiştirme zorunluluklarını ortadan kaldırıyor.

İnşaatlarda kullanılan düşük karbonlu yapı çeliklerinin, paslanmaz çeliklerin, alüminyum ve alüminyum alaşımlarının yüksek kaliteli kaynağına uygun olan MasterMIG 355, CO2 gazı ile sıçrama sorunu olmadan kaynak yapmaya imkan veriyor.

3 yıllık parça ve işçilik garantisine sahip makina, 30 kademeli (3x10) kaynak gerilimi ayarına sahip olmasının yanında kaynak parametreleri de daha hassas bir biçimde ayarlanabiliyor.

TEL BESLEME HIZI AYARLANABİLİYOR

Tel besleme hızının da ayarlanabildiği ürün, aynı zamanda 2/4 tetik seçeneğine sahip bulunuyor.

Makina; ark oluşumunu kolaylaştıran yavaş tel besleme özelliği (yumuşak başlangıç), aşırı ısıl yüklemeye karşı termal koruma devresi ve lambası, geri-yanma süresi ayarı (burnback), gaz akış kontrolü ve kaynak yapmadan ve gaz akışı olmadan tel besleyebilme özelliği ve hava soğutma özelliği ile dikkat çekiyor.