Leuze’nin piyasaya sunduğu yeni MSI 400 serisi; kompakt yapıya sahip olmasıyla beraber kolay programlanabilme özelliğiyle dikkat çekiyor.

Makina ve otomasyon hatlarındaki çeşitli uygulamalarda da verimli çözümler sunan seri, lisans gerektirmeyen konfigürasyon yazılımı MSI Designer ile çok kolay ve rahat bir şekilde programlanabiliyor.

En temel modellerinde bile I/O, Ethernet gateway modülleri ve özel fonksiyon blokları kullanılabiliyor.

KOMPAKT YAPIDA, KOLAYCA PROGRAMLANABİLİYOR

Yeni nesil MSI 400 güvenlik kontrolleri, daha temel modelde bile 24 G/Ç, ethernet ağ geçidi işlevlerine sahiptir. Örneğin preslerdeki kullanım için özel işlev blokları kullanılabiliyor. Tüm MSI 400 esnek bir şekilde genişletilebiliyor ve lisans gerektirmeyen yapılandırma yazılımı MSI.designer ile çok kolay ve rahat bir şekilde programlanabiliyor. 
Leuze electronic tarafından sunulan güvenlik sensörleriyle birlikte, birbirleriyle tamamen uyumlu güvenlik bileşenleri, her makina modeli için güvenlik tekniği açısından komple otomasyon çözümlerini mümkün hale getiriyor.

VERİMLİ PROGRAMLAMA

Buna ait MSI.designer programlama aracı, sezgisel bir çalışma ortamı sunuyor. Yani fareye tıklayarak kolayca projelendirme yapılabiliyor.