Alüminyum enjeksiyon kalıp imalatı ve basınçlı döküm konularında uzmanlaşan Kalkancı Pres Döküm, kuruluşunun 40. yılını kutladığı organizasyonda aynı zamanda yeni kurumsal kimliğinin de lansmanını gerçekleştirdi.

KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

Şirketin sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak yapılan paylaşımda "Kalkancı kurumsal kültürünün önemli bir parçası olarak yoluna devam edecek olan yeni logomuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyor, iş ortaklarımız, sektör paydaşlarımız ve çalışma arkadaşlarımıza duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.

  

KURUMSALLIĞI TAÇLANDIRACAK ÇAĞDAŞ YÜZ KAZANDIRDI

Günümüzde kurumsal kimliğin yeni bir vizyon ve strateji ile marka kimliğini önemli ölçüde güçlendireceğine inanan firma, bu kapsamda bir değişim süreci başlattı. Yenilenen kurumsal imajının beraber yürüdüğü paydaşlarının ve müşterilerinin, ortaya konulan iş ve kurumsal başarıların, geleceği kucaklayan vizyonunun ve global bakış açısının ruhunu taşımasını amaçladı. 

Çıkış noktasını köklerinden, ilkelerinden, değerlerinden, çalışma prensiplerinden ve çalışanlarının inancından alan Kalkancı'nın yeni logosu, tasarımındaki kreatif ve dinamik formlar nedeniyle de firmanın kurumsal duruşunu taçlandıracak çağdaş bir yüz kazandırmış oldu. 

ÖZEL VİDEO YAYINLANDI

Ayrıca şirketin sosyal medya hesabından 40. yıla özel bir video yayınlandı. Şiirsel bir dilin kullanıldığı videoda şu ifadeler kullanıldı:

"O gün, Kalkancı'dan umudu yüreğine eken bir yıldız çıktı yola. Yol aldığı her gün daha da parladı. Çalıştı, çoğaldı, büyüdü. Yılmak yoktu kitabında. Çünkü onun doğduğu yerde toprak, en iyisi için mücadeleye uyanırdı her gün. Cesaret, özveri, emek ve azim aktı zamanın içinden. Günü geldi, saatler çaldı. Takvimler 40. yıl dedi. Yeni yılda, yeni yüzümüzle, yeni olan ne varsa. Birlikte, daha güçlü ve daha iyisi için... Nice 40 yıllara..."