Sektörünün öncü kuruluşlarından olan Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak'ın piyasaya sunduğu PowerPlusTM 1000HD modeli, sabit akım ve sabit gerilim tozaltı kaynak uygulamaları için ideal bir tozaltı kaynak makinası olmasının yanı sıra, zorlu kaynak koşullarına karşı dayanıklılığı, sağlam ve güvenilir yapısı ve avantajlı fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. Yarı-otomatik ve otomatik olarak kullanılabilen (MIG/MAG) ürün alaşımsız çelik, düşük alaşımlı çelik ve paslanmaz çeliklerin kaynağının yanı sıra, özlü tel ve tozaltı kaynağı uygulamaları, karbon kesme ve oluk açma işlemleri için de kullanıcılarına çözüm olanakları sunuyor.

KAYNAK TUTARLILIĞINI KORUYABİLİYOR

Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, tozaltı makinalarındaki uzmanlığını yansıtan PowerPlus 1000HD 1000 Amperde yüzde 100 çevrim oranı ve 1200A maksimum çıkış kapasitesine sahip. Lincoln tozaltı uzmanlığı ile tasarlanan ürün, gemi inşa sanayi, rüzgar kuleleri ve basınçlı kap imalatı gibi birçok sanayinin ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklere sahip. Ürün ayrıca, analog göstergelere sahip kullanıcı dostu kontrol paneli sayesinde kaynak sırasında akım ve gerilim değerlerinin takip edilmesine imkan verirken, hassas çıkış kontrolü sayesinde de kararlı bir ark oluşturuyor. PowerPlus 1000HD, akımı önceden ayarlayabilme özelliğinin yanı sıra şebeke gerilim kompanzasyonu sayesinde, ±%10'luk dalgalanma aralığında kalınması durumunda kaynak tutarlılığı koruma özelliğine de sahip. Zorlu kaynak koşullarında çalışmak için de ideal olarak üretilen PowerPlus™ 1000HD, güç ünitesinin Lincoln Electric RoverTM Tractor ile birlikte kullanılması durumunda sağlam ve güçlü yapıya sahip bir otomatik kaynak sistemi ortaya çıkarmış oluyor.

İKİ MAKİNAYA KADAR İSTİFLENEBİLİYOR

Lincoln Electric RoverTM Tractor 45o köşe kaynağı yapabilme ve dört çeker yürüyen sistemi sayesinde kaynak başlangıç ve bitişinde mükemmel hassasiyet sunma gibi özellikleri de barındırıyor. PowerPlus™ 1000HD, ayrıca yerden tasarruf sağlamak için iki makinaya kadar istiflenebilme avantajına da sahip.