Makina üreticilerine İzmir merkezli hizmet sunan Karınca Otomasyon, makinaları üretim esnasında otomatize etmede iddialı! Makina imalatçılarına yönelik çözüm partnerliği ile hizmet sunan Karınca Otomasyon; işletmelere yeni vizyonlar kazandırarak, bünyesindeki tüm sistemleri ve dolayısıyla tüm işletmeyi otomatize ediyor. İhtiyaç duyulan kısımlarda gerekli verileri toparlayarak, istenen bir yerde kullanımına sunacak sistemler geliştiriyor.

ÜRETİMİNİZİ HIZLANSIN

Fabrikalarda üretimi hızlandırarak, imalata kalite katacak makina ve aksamları, çalışma prensipleri doğrultusunda otomatikleştiren firma, web üzerinden işletmede çalışan makinaları uzak erişimli olarak izleme fırsatı da sunuyor.
Otomatize ettiği makinalara birçok yeni özellikler katarak daha işlevsel ve cazip hale getiriyor. 
Firma, makina imalatçılarının yanı sıra akıllı bina kontrolü, aydınlatma otomasyonu, yangın otomasyonu, bina otomasyonu ve proses otomasyonu konularında da çalışmalar yürütüyor.

21 YILLIK TECRÜBE

Karınca Otomasyon; 1998 yılında Atomation Mühendislik olarak faaliyetlerine başladı. Plastik enjeksiyondan kağıt üretimine, deri işlemeden indüksiyonla ısıtma sistemlerine ve hareket kontrol sistemlerine kadar birçok alanda otomasyon sistemleri projelerini devreye aldı. 2003 yılından sonra faaliyetlerine Erekon Otomasyon olarak devam etti ve 2013 yılı Temmuz ayı başında, son bir yapılanma geçirerek, ticari ortaklığın sona ermesini takiben, Karınca Otomasyon olarak son halini aldı.