Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'nin 4'üncüsü bu sene 16-18 Ekim tarihleri arasında WOW Kongre Merkezi Yeşilköy, İstanbul'da gerçekleşecek. IFS Türkiye, farklı endüstri modelleri ve üretim şekilleri için ERP iş modellerinin nasıl uygulanması gerektiğinin paylaşılacağı, dünyada ve Türkiye'deki yeni çözümleri ve uygulama örneklerinin verileceği Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'nde J13 no'lu standında katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlayacak.

PANELİ KAÇIRMAYIN

Zirve kapsamında  gerçekleşecek panellerde pek çok farklı konuya ve konuşmacıya yer verilecek. IFS Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Göksel Sanbay, Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi kapsamında 17 Ekim Çarşamba günü 10:30-12:00 arasında gerçekleşecek "Demir Çelik/Makina İmalatı/Metal Sektörlerinde Robotlu Çözümler" konulu panelin konuşmacıları arasında yer alacak.

Altınay Robot, Durmazlar Makina, Tatmetal, Petlas ve AKO Grup, KVK Teknoloji, Koska Helva  gibi Türkiye'nin öncü işletmelerinin süreçlerini yönetmek için tercih ettiği,  ERP'nin lider oyuncularından olan IFS, dijital dönüşümün mihenk taşı olan ERP çözümü IFS Applications uygulama örnekleri ve sunduğu avantajlar hakkında da paylaşımda bulunacak.

Robot Yatırımları Zirvesi Hakkında: Robot Yatırımları Zirvesi, dünyanın en büyük robotlu otomasyon fuarı olan Automatica ve ST Alternatif Fuarcılık iş birliği ile her yıl düzenlenir. İlki 2015 yılında gerçekleşen organizasyon, içeriği sadece robotlu üretim olan tek organizasyon olma özelliği taşır.

IFS Hakkında: IFS™, büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmeye yardımcı ERP sistemleri geliştiren global yazılım firmasıdır. Sunduğumuz ürün ve hizmetler işletmelerin kaynaklarını daha verimli kullanarak daha iyi bir işletme performansı, büyüme ve rekabet avantajı yakalamasını sağlar.

IFS, 1983 yılında İsveç'te kurulmuştur ve dünya genelinde 60 ülkede 80 ofiste faaliyet göstermektedir. IFS'in yeni nesil ürünü 'IFS Applications 9' benzersiz kolay kullanım özellikleri, işletmenin uçtan uca tüm ihtiyaçları kapsayabilen fonksiyonalitesi ve esnek mimari altyapısı ile her ölçekteki işletmelerin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. IFS Applications katmanlı mimarisi ve bileşen tabanlı yapısı işletmelere adım-adım kurulup devreye alınma imkanı vermektedir.

IFS Türkiye Ofisi 2004 yılında kurulmuştur ve bu tarihten itibaren hızlı bir büyüme göstererek aralarında Durmazlar Makina, KVK Teknoloji, Petlas ve AKO Grup, Koska Helva, Samet Kalıp, Makel Elektrik, Bursa Beton & Çimento, Çemtaş, Gülermak, Makyol İnşaat, Teknorot Otomotiv, FNSS Savunma, SKT Otomotiv, Sinpaş İnşaat, Seranit, Müzekart, Dearsan Tersanesi gibi farklı sektörlerde 500'den fazla işletme ve 20 binin üzerinde kullanıcıya ulaşmıştır.

Günümüzde aralarında BMW, Volvo, Saab, Emirates, Lockheed Martin, Amerikan Hava Kuvvetleri, Jotun gibi firmaların bulunduğu 3 binden fazla şirket 1.000.000 fazla kullanıcı iş süreçlerini IFS Applications ile yönetmektedir. IFS Applications Türkçe dahil 23 dilde kullanılabilmekte ve çoklu şirket, çoklu döviz ve uluslararası muhasebe sistemlerinin yapısına tam destek sağlamaktadır.