Hema Endüstri A.Ş. ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (TNKÜ) arasında, üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde ortak çalışma imkanlarının ortaya çıkması, muhtemel proje ve hizmetlerin ve birlikte çalışma kültürünün oluşturulması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

İMZA TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Hema ve TNKÜ arasındaki protokol, HEMA Genel Müdürü Osman Tunç Doğan, TNKÜ Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve Üniversite Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yöneticisi Genel Müdür Prof. Dr. Bülent Eker tarafından imzalandı.

Protokol imza töreninde ayrıca, HEMA firmasından Ar-Ge ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Erdal Deniz, Otomotiv ve İnovatif Ürünler Müdürü Gökay Uymaz, Malzeme Bilimleri ve Ar-Ge Merkezi Faaliyetleri Yöneticisi Ahmet Oktay Devecili ile TNKÜ Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış Kocabıyık ve Kariyer ve Gelişim Yöneticisi İlker Selvi hazır bulundu.

İŞ BİRLİĞİYLE NELER AMAÇLANIYOR?

Diğer yandan atılan imza ile gerçekleştirilmesi planlanan bilimsel, teknolojik gibi araştırma ve projeler ile ilgili olarak tarafların birbirlerine talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çözüm ortağı olunmasını ve taraflarca bilgi, hizmet, teknolojik ürünler ve süreçler geliştirerek azami ölçüde fayda yaratılması hedefleniyor.