Redüktör üretiminde lider firmalardan olan Neugart, WPSFN ile yüksek hassasiyetli redüktör alanında konik dişli redüktör serisine bir model daha ekledi. Standart flanş bağlantısı sayesinde son derece kolay ve hızlı bir şekilde entegre edilme özelliğine sahip olan WPSFN, spiral konik dişlisi ve helisel dişli planet kademesi, üretilecek ham maddeden en iyi kaliteyi elde etmek için optimum bir senkronizasyon sağlıyor.

Flanş bağlantılı çıkış mili ve içi boş şaftı olan spiroid konik dişli en küçük redüktör olan WPSFN, yüksek tork ve sarsıntısız bir çalışmayı kullanıcılarına sunuyor. Bunun sonucunda ise yüksek hassaslıktan ve güçten ödün vermeyen son derece sessiz bir çalışma ortaya çıkıyor.

MONTAJ YERİ DAR OLAN UYGULAMALAR İÇİN İDEAL

WPSFN'nin montaj yüksekliğinin çok az olması, montaj yeri dar olan uygulamalar için mükemmel ideal şartlar ortaya koyuyor. Bu durum kendi sınıfındaki diğer spiral konik dişli redüktörlerle karşılaştırıldığında, 25’lere varan bir oranda daha az montaj yerine ihtiyaç duyuyor. Müşteriler, makinalarındaki montaj yerinin dar olması halinde hassas bir tahrikten vazgeçmek zorunda kalmazlar. WPSFN’nin kullanıldığı uygulamalar, başka birçok alanın yanı sıra takım makinaları ve ambalaj makinalarıdır.

WPSFN, bir veya iki kademeli redüktör olarak mevcuttur. Bir kademeli WPSFN’de aktarma konik hipoid dişlide doğrudan açısal kademede gerçekleşiyor. Bu durum, flanş bağlantılı çıkış milinin ortasında çok yönlü kullanımı olan içi boş mile olanak tanıyor. İki kademeli model ise redüktör çıkış tarafında yüksek hassasiyette bir planet kademesi ile genişletilmiş olmasıyla, opsiyonel olarak <3 arcmin’lik bir indirgenmiş boşluk oranına ulaşabilir.

KOLAY VE HIZLI MONTAJ AVANTAJI

Neugart’ın yüksek hassaslıktaki konik planet redüktörü, EN ISO 9409-1 ile uyumlu standart flanş bağlantısı sayesinde flanş kanatları veya döner tabla gibi giriş bileşenlerinin kolay ve hızlı montajını sağlar. Bir kademeli WPSFN’ye entegre edilmiş içi boş mil, makina tasarımcılarına yeni ve esnek çözümler sunar. Milin içinden örneğin besleme kabloları, başka hatlar ve miller geçirilebilir.
WPSFN’nin sızdırmazlığı mükemmeldir. Toz veya tazyikli su bu redüktör için hiçbir zorluk ifade etmez. Mükemmel bir sızdırmazlık radyal şaft keçesine sahip olan WPSFN, en zorlu koşullar altında dahi mükemmel bir şekilde çalışır. Akıllı tasarımı, IP 65 koruma sınıfı ile mükemmel bir şekilde korunur. 
Yüksek kaliteli spiral konik dişli, optimum ve homojen bir senkronizasyon sunar. Yüksek hassaslıktaki iki kademeli konik planet redüktör, helisel dişli planet kademesi ile son derece titreşimsiz çalışır. Bu şekilde baskı makinalarından alınan resimlerin kalitesi çok daha iyileşir. Takım tezgahlarında ve WPSFN redüktörlerinin kullanıldığı diğer uygulama alanlarında en yüksek yüzey kaliteleri alınmaktadır. 

MÜŞTERİNİN UYGUN REDÜKTÖRÜ BULMASI SAĞLANIYOR

Gözle görülür özellikleri hemen hemen aynı gibi görünse de redüktörler arasındaki fark genellikle bileşenlerinin kalitesi ve kullanılan yatak teknolojisi gibi detaylarda yatar. Redüktörü satın alacak olan müşterinin kendi uygulaması için gerekli kriterlere yüzde yüz cevap veren bir redüktörü bulabilmesi çok önemlidir. Bin farklı model arasından doğru redüktörü seçmek tabi ki oldukça zordur. 
Çok çeşitli sanayi kollarında ve üretimde redüktörlerin büyük sorumluluk üstlendiği sayısız uygulama vardır. Müşterilerin beklentisi güvenebilecekleri bir ürün bulabilmek olunca, uygulamaya ve müşteriye özel bir danışma servisi sunmak büyük önem kazanır. İyi bir danışmanlık servisi hem müşterilere hem de üreticilere kanıtlanabilir faydalar sağlar. Neugart bu nedenle müşterilerine, uygulamaları için optimum redüktörü bulmalarında aktif destek sunar. Bu desteğini, normal çalışma saatlerinin dışında da eksik etmez. Bunun için web sitesinde “Tec Data Finder” programını sunar. Bu program, müşterinin aradığı uygun planet redüktörü çok kolay ve çok hızlı bir şekilde konfigüre eder. Müşteri bu program ile, yalnızca birkaç tıklama ile üzerinde motor flanşına tıpa tıp uyan planet redüktörün teknik çiziminin bulunduğu bir veri sayfası oluşturabilir. Ayrıca tüm veriler CAD modeli olarak ta verilir. Bu da müşterilerimizin konstrüksiyon sürelerini kısaltmasına yardımcı olur.

NCP 4.0 YAZILIMI İLK KEZ WIN EURASIA’DA TEST EDİLECEK

Neugart Calculation Program (NCP), aktarma mekanizmasının komple tasarımı için kullanılan bir yazılımdır. Girilen uygulama verilerini birkaç dakika içinde değerlendirerek uygun motor-redüktör kombinasyonunu konfigüre eder. Neugart’ın bu mükemmel aracı sayesinde, doğru kullanım sadece birkaç tık uzağınızdadır. Aracın kullanıcıya sunduğu işlevselliği daha da arttırmak için NCP komple yeniden tasarlandı. NCP 4.0, müşterilerimize giriş bileşenlerini boyutlandırma konusunda mükemmel bir platform sunar. Yazılım, özel olarak ilk defa WIN EURASIA’da test edilecektir.