Force M matkap serisi, çeşitli tezgah ve şartlarda yüksek bir verimlilik düzeyi sağlar. Bu onları, genel mühendislik ve taşeron ortamları için ideal hale getirir. Bu ürünlerin şirketin Dormer ürün serisine tanıtımları, geniş bir malzeme yelpazesinde kullanılabilen Force X delik delme ürün grubunun son lansmanını takip ediyor. Force matkap programının tümü, otomatik merkezlemeyi ve delik kalitesini artıran modifiye edilmiş dört fazlı bölünmüş uç geometrisine sahiptir. Bu, talaş oluşumunu, takım mukavemetini ve aşınma dayanımını iyileştirir. 

BENZERSİZ BİR ÖZELLİK

Sürekli İnceltilmiş Web (CTW) teknolojisi kanal yapısı, Force matkaplarının benzersiz bir özelliğidir. Bu, çok güçlü web tasarımı sağlarken aynı zamanda delik delme süresinde itme kuvvetlerini de azaltır. CTW, matkapların öngörülebilir aşınma sağlayan tutarlı kenar hazırlığı ile birleştirildiğinde son derece tutarlı ve güvenilir bir delik delme işlemini destekler.  

ÜSTÜN KALİTELİ MİKRO TANELİ KARBÜRDEN ÜRETİLDİ

Force serisinde yer alan her bir matkap, mükemmel bir sertlik ve tokluk kombinasyonu ile yüksek aşınma direncine ve daha uzun takım ömrüne sahip üstün kaliteli mikro taneli karbürden üretilmiştir. Güçlü köşe tasarımı stabiliteyi artırır ve genel ve çapraz delik delme uygulamalarında yüzeyden çıkarken karşılaşılan kuvvetleri azaltır. 3xD (R467) ve 5xD (R463) delme derinliklerini destekleyen Force M matkapları, 3 mm ile 16 mm ve 1/8 ile 5/8 inç boyutlarında içten soğutma özelliğine sahiptir.