Türkiye’nin her seviyeden sanayi şirketlerine elektro manyetik sistemler üretip sunan Ferromagnet, hız kesmeden sürdürdüğü çalışmaları sonucunda toplam 2 bin firmaya çözüm sağlayarak kendi rekorunu kırdı. 

2020'DE YAPILANMAYA GİTTİ, YENİ BİR ÇEHRE KAZANDI

Endüstri firmalarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden şirket, yapılanmaya giderek 2020 yılında tamamen çehresini yeniledi ve sektördeki 21. yılında daha güçlü bir şekilde faaliyetlerine odaklandı.

Son teknoloji kullanarak ürettiği elektro manyetik tabla ve manyetik kaldırma sistemlerini Türkiye’nin dört bir yanından üretim yapan sanayi şirketlerine ulaştıran firma, 12 yıldır kesintisiz bir şekilde üretmeye devam ediyor.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK ÜRETİCİSİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Ferromagnet Genel Müdürü Ferruh Şen, gelecek hedefleri arasında dünyanın en büyük elektro manyetik sistemler üreticisi olmak olduğunu, uzman kadroları ve 21 yıllık deneyimleri ile bu hedefe doğru güçlü adımlar ile ilerlemeye devam ettiklerini söyledi.

Aralarında  Arçelik, Ford, Vestel, Profilo, Borusan Holding, Mercedes Benz Türk gibi Türkiye'nin önde gelen şirketlerine çözümler sunan firma, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil ederek daha fazla istihdam sağlayarak ülkenin gelişmesine fayda sağlamayı amaçlıyor.

ELEKTRO MANYETİK SİSTEMLER NEDİR?

Sanayi şirketleri tarafından büyük öneme sahip elektro manyetik sistemler, üretim esnasında işlenecek parçanın sabit durması ve dev plakaların taşınmasına imkan veriyor.