Tek bir kaynaktan kullanılabilen en kapsamlı minyatür ve mikro tahrik sistemlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan FAULHABER, iştiraki PDT'yi bünyesine entegre ediyor.

İŞLEME MERKEZİ İLE BİREYSEL TALEPLERİ DAHA HIZLI KARŞILAYACAK 

Kuruluşunun 75. yılında bile müşterilerine verdiği hizmetleri geliştirmeyi sürdüren Dr. Fritz Faulhaber GmbH, Nürtingen şehrinde yer alan iştiraki PDT Präzisionsdrehteile GmbH'yi entegre ederek Schönaich lokasyonunda konumlanan yerine 34 yeni uzmanı ekibine dahil ediyor.

Firma, stratejik olarak planlanan hamle sayesinde kendine ait bir işleme merkezi ile bireysel taleplere daha hızlı karşılayarak talaşlı imalat üretimi alanındaki yetkinliklerini büyütüyor.

"ÜRETİM YERLERİMİZİN SENKRONİZASYONUNU OPTİMİZE EDİYORUZ"

Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Şirketin Genel Müdürü Karl Faulhaber, "Bu entegrasyon, teslimat kapasitemizi daha da genişletmek ve müşterilerimiz için katma değer sağlamak adına oluşturduğumuz büyüme stratejimizin bir parçasıdır." dedi.

Bundan böyle kendi bünyelerinde yüksek performansı bulunan işleme merkezine sahip olduklarını aktaran Karl Faulhaber, "Bu sayede daha geniş bir yelpazede müşteriye özel modifikasyonlar yapabiliyor ve bunu da daha hızlı gerçekleştirebiliyoruz. Böylece müşterilerimiz için teslimat süreleri kısaltılıyor ve üretim yerlerimizin senkronizasyonu optimize edilmiş oluyor." ifadelerini kullandı.

"ARTIK DAHA ÖZGÜN VE EKSİKSİZ TAHRİK ÇÖZÜMLERİ SUNABİLİYORUZ"

CNC makinaları halihazırda Schönaich kentindeki üretim tesisine taşındı. Yeni görev yerlerinde üç vardiyalı olarak çalışan uzmanlar ise, firmanın bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. 

Karl Faulhaber, söz konusu değişiklikle beraber, bu alandaki yetkinliklerini de hedefli bir şekilde genişlettiklerini, müşterilerinin de daha özgün ve eksiksiz bir tahrik çözümü paketiyle bu adımdan faydalandığını ifade etti.

GNC MAKİNA 2024 YILINDA HEDEF BÜYÜTTÜ GNC MAKİNA 2024 YILINDA HEDEF BÜYÜTTÜ

Firmanın 2014'ten bu yana iştiraki olan PDT, o zamandan beri minyatür ve mikro tahrik teknolojisi uzmanının tahrik sistemleri için tornalanmış parçaların üretimini yapıyor.