FANUC, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği işleme merkezi ROBODRILL'i, α-DiB Plus ismiyle pazara sundu. Şirketin müşteri tabanını dinleme politikası doğrultusunda akıllı besleme kontrolü, “punch tapping” desteği ve daha yüksek mil torku gibi geliştirmelerle güçlendirdiği yeni modeli yüksek fonksiyonellik sunuyor. 

YÜZDE 70 DAHA FAZLA TORK SAĞLIYOR

Kompakt bir yapıya sahip model, yeni yüksek torklu mili sayesinde standart mile kıyasla 100Nm’ye kadar yüzde 70 daha fazla tork sağlıyor. Elde edilen tork değeri, sınıfında lider kesme verileri sağlama potansiyeli ile öne çıkıyor.

Güncel teknolojiyle donatılan çalışma prensibine sahip α-DiB Plus’ta makina bileşeninin belirli bir yerindeki artan kesme derinliği sebebiyle tork değerinde artışın algılanmasıyla besleme hızını otomatik bir biçimde düşürüyor.

ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR, DİŞ AÇMA SÜRESİNİ KISALTIYOR

Sistemin yeni “punch tapping” fonksiyonu ve Emuge Punch Tap™ takımının inovatif şekli çok daha fazla dönüşte diş açarak enerjiden tasarrufa imkan veriyor.

Bunun yanında diş açma süresini geleneksel diş kesme/şekil verme/frezelemeye göre yüzde 75’e kadar kısaltıyor.

TÜM HABERLEŞME PROTOKOLLERİNİ DESTEKLİYOR

Kolay programlama ve ayar için üstün kullanıcı arayüzü sağlayan FANUC 31i-B Plus kontrole sahip α-DiB Plus; çok eksenli, çok yollu, yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli işlem yapmaya imkan tanıyor. Müşterilerin gerçek zamanlı üretim izleme ve veri analizinin sağlayabileceği birçok avantajdan yararlanabilmelerini sağlayan yeni model, tüm ana endüstriyel haberleşme protokollerini destekliyor.

Tüm FANUC geliştirmelerinde olduğu gibi ROBODRILL α-DiB Plus da enerji tasarrufu sağlayan performans sunuyor ve sadece gerektiği zaman elektrik tüketiyor. Daha hızlı programlama, kontrol ve çevrim sürelerine sahip model, daha az güç tüketimi gerçekleştiriyor.

TÜM ÜRETİCİLER İÇİN İKİ ALTERNATİFLİ OLARAK SUNULUYOR

Parti miktarları fark etmeksizin tüm üreticiler için uygun olan α-DiB Plus, standart ve gelişmiş olmak üzere iki versiyon olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM

Standart model; tıbbi ürünler, saat üretimi, elektrikli ulaşım ve genel fason üretim dahil olmak üzere birçok pazar için ideal bir seçenek oluyor. Gelişmiş model ise, genellikle yüksek hacimli taleplerde kullanılıyor.