Yapay zekayı (AI) VisionPro ve Cognex Designer Yazılımı ile birleştiren VisionPro ViDi, geleneksel makina görme sistemleri için çok zor, sıkıcı veya pahalı olan karmaşık uygulamaları çözüyor.Endüstriyel görüntü analizi için derin öğrenme tabanlı yazılım, sapma ve öngörülemeyen kusurları tolere ediyor. Bu yeni yaklaşım, arıza tespiti, doku ve malzeme sınıflandırması, montaj doğrulaması ve deforme parça yeri, bozuk baskı dahil karakter okuma uygulamaları için ideal.

İNSAN GİBİ, GÜÇLÜ VE HIZLI

VisionPro ViDi, insan gözü ile muayenenin özgüllüğü ve esnekliğini, kullanımı kolay bir ara yüzde, bilgisayarlı bir sistemin güvenilirliği, tekrarlanabilirliği ve gücü ile birleştiriyor.

İNSAN GÖRSEL MUAYENESİ İLE KARŞILAŞTIRILDIĞINDA

Daha tutarlı; 24x7 çalışır ve her hatta her vardiyada ve her fabrikada aynı kalite seviyesini korur. Daha güvenilir; Ayarlanan tolerans dışındaki her hatayı tanımlar. Daha hızlı; Yüksek hızlı uygulamaları destekleyen ve verimi artıran, milisaniye cinsinden hataları tanımlar.

GELENEKSEL MAKİNE VİZYONUNA KIYASLA

Çözmesi zor uygulamalar için tasarlanan sistem, klasik kurallara dayalı algoritmalarla karmaşık, imkânsız ve zor sınıflandırma ve konum uygulamalarını çözer. Ayrıca yapılandırması daha kolaydır, uygulamalar hızlı bir şekilde kurulabilir, kavram ve gelişim kanıtlarını hızlandırır. Bunların yanı sıra kusur varyasyonlarını işler.

AÇIK KAYNAK KÜTÜPHANELERİ İLE KARŞILAŞTIRILDIĞINDA

Daha az veri ve bilgi işlem gücü gerektirir. Eğitim milyonlarca yerine yüzlerce görüntü gerektiriyor. Görüntüler yerel olarak depolandığından ve minimum bilgi işlem kaynağı gerektirdiğinden, dağıtım hızlı ve uygun maliyetlidir.Basit eğitim arayüzüne sahip olan yazılım, özel bir uzmanlık gerektirmeden fabrika koşulları için tasarlandı. Ayrıca Cognex'in mühendis ve teknik uzman ağı, birinci sınıf uygulama desteği de sunuyor.