ERMAKSAN, dijitalleşme konusunda önemli bir adım attı. ERMAKSAN Additive, ERMAKSAN çatısı altında Türkiye’nin ilk, dünyanın da sayılı metal 3D katmanlı imalat teknolojisi üreten firma oldu. Ermaksan aynı zamanda yeni web sitesi, sosyal medya hesapları ve iş süreleri ile ilgili yeni planlamaları da devreye aldı.

Ermaksan Additive, yenilenen web sitesi çok amaçlı kullanıma yönelik tasarlandı. Site içerisinde 3D yazıcılar ve hizmetlerden 3D yazıcıların uygulama alanlarına, ENAVISION serisi 3D yazıcıdan baskı örneklerinden ERMAKSAN Additive tarafından üretilen metal tozlarına kadar birçok özelleştirilmiş çözüm bulunuyor. Ermaksan, dental, üniversite, araştırma merkezleri, savunma ve havacılık, enerji gibi birçok sektörde faaliyet gösteren firmalara yönelik özel çözümler sunuyor. İş süreçlerini de bu kapsamda geliştiriyor. 

ENDÜSTRİYEL HAYATI KOLAYLAŞTIRAN YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

ERMAKSAN hem Endüstri 4.0’a yönelik yazılım çalışmaları hazırlamak hem de akıllı üretim süreçlerini geliştirmek için yenilikçi çözümler sunuyor. Ayrıca 3D eklemeli imalat teknolojisiyle de endüstriyel hayatı kolaylaştırıyor. Ermaksan, sektörel deneyimi, yatırım gücü, Ar-Ge kabiliyeti ile dünyaya ihracat gerçekleştiriyor. ERMAKSAN; akıllı fabrikalar, robotlar, sensörler ve üç boyutlu yazıcılar gibi gelişmelere teknolojik anlamda öncülük ediyor. Özellikle Ermaksan mühendislerinin geliştirdiği ER 4.0 yazılımı ile üretimde süreklilik ve verimlilik sağlanıyor.  Er 4.0 yazılımı minimum maliyetle yüksek verimliliği sağlıyor.