Yüksek Ar-Ge kabiliyeti, uzun yıllara dayanan sektörel deneyimi ve yatırım gücüyle, Türkiye’den dünyaya teknoloji ihraç eden Ermaksan, ülkemizde pek çok alanda teknolojik gelişime liderlik etmeye devam ediyor. Endüstri 4.0 çerçevesinde stratejik teknolojiler geliştirmeyi sürdüren Ermaksan çatısı altında Türkiye’nin ilk, dünyanın da sayılı metal 3D katmanlı imalat teknolojisi üreten firma olan Ermaksan Additive de sağlık alanında ilklere imza atıyor.

Ermaksan’ın inovasyon ve teknoloji temelli büyüme stratejilerinin yansıması olan Ermaksan Additive tarafından geliştirilen ürünler, hem bir tasarım devrimine hem de bir endüstriyel devrime olanak tanıyor.

RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK

‘Geleceğin imalat teknolojisi’ olarak geliştirilen ENAVISION 3D eklemeli imalat; dental, medikal, havacılık-uzay, enerji, otomotiv, tıp, aletler ve tüketici ürünleri gibi birçok endüstriyel sektörde iz bırakırken, ülkemizin teknoloji odaklı kalkınma yolculuğuna da çok önemli katkılar sağlıyor.

FARKLI MÜŞTERİ SEGMENTLERİNE YÖNELİK ÖZEL ÇÖZÜMLER

Ermaksan Additive; başta dental, biyomedikal, üniversiteler ve araştırma merkezleri, savunma ve havacılık, tüketici ürünleri, enerji, kalıpçılık olmak üzere birçok sektörde farklı müşteri segmentlerine yönelik özel çözümler sunarak, iş süreçlerini bu doğrultuda güçlendiriyor.

Ermaksan Additive tarafından, dental sektöründe SLM eklemeli imalat yöntemi ile kobalt krom metal tozları kullanılarak kişiye özel ürünler, parsiyel üretimleri ile titanyum tozları kullanılarak destek parçaları üretilebilmektedir.

Ayrıca medikal sektöründe, Ti6Al4V metal tozlarıyla biyo-uyumlu hafif protez parçaların üretimini gerçekleştirmek de mümkündür.

MÜKEMMEL ERGONOMİ VE DEVREYE ALMA KOLAYLIĞI

Araştırma yapmak isteyen firmalara, üniversitelere, araştırma merkezlerine ve özellikle ülkemizde bu teknolojiyi yoğun olarak kullanan dental sektörüne yönelik geliştirilen ENAVISION 120 makinası, Ø120 mm x 120 mm üretim kapasitesine sahiptir. Müşteri istekleri doğrultusunda Ø130 mm’ye artırılabilen üretim alanı ile 180 adet üyeyi tek seferde üretebilme kabiliyetine sahiptir.  

Bu model; etkili işlevsellik, mükemmel ergonomi ve devreye alma kolaylığını bir araya getiriyor. ENAVISION 120 özellikle dental sektörü için üretim yapılabilecek uygulamalarda kullanıma uygundur.

Servo motor teknolojisi ile hızlı ve hassas üretim yapılmasına olanak sağlayan ENAVISION 120, üretim süreçlerindeki verimliliğin ve üretkenliğin artırılmasına yardımcı oluyor. ENAVISION 120 proses parametrelerini parça geometrisi ve üretim gereksinimlerine göre optimize etme özgürlüğü sağlıyor. Kullanıcılar, her malzeme türü için tüm proses parametrelerini kontrol edebilirken, 20 – 100 mikron katman yüksekliği ile farklı üretim hızları ve hassasiyetinde üretim imkanına oluşuyor. Ermaksan ın 50 yılı aşkın makina üretim tecrübesi ile sağlam, uzun ömürlü ve her zaman en yüksek performansa sahip bir makinaya sahip olacaksınız.