Endüstriyel satın alma süreçleri farklı ürün ve fiyat seçeneklerinden dolayı karmaşık hale gelebiliyor. Karar verme kriterlerinin ürün, fiyat ve marka bilinirliği olarak değişiklik gösterdiği endüstriyel satın alımlarda bir diğer önemli konu da hızlı ve pratik hizmet alma noktasında ortaya çıkıyor.

Endüstriyel elektrik ve otomasyon alanlarında sektörlere özel çözümler geliştiren Botek Otomasyon, bu ihtiyaçtan yola çıkarak açtığı e-ticaret sitesinde portföyündeki ürünleri müşterileriyle buluşturuyor. 
Hızlı satın alma, ürün karşılaştırma ve kampanyalardan faydalanma imkanı sunan eticaret.botekotomasyon.com  adresinde, kullanıcılar; site içi arama yapıp ürün özelliklerini karşılaştırabiliyor ve fiyatı düşen ürünleri takip ederek en doğru ürünü uygun fiyata satın alabiliyor. 

20 yıldır sektörlere özel çözümler geliştiren, yaygın satış ağı, güçlü stok yapısı ve kesintisiz teknik desteği ile hizmet veren Botek; Schneider Electric, Telemecanique Sensors, Kardeș Elektrik, Wago, Klemsan, Entes, Enda, Relpol markalarının bayiliğini ve Harting, Banner, Allen-Bradley, Esa Automation, Weg, Katlax markalarının distribütörlüğünü yapmaktadır.
eticaret.botekotomasyon.com