Lincoln Electric Türkiye, endüstriyel kaynak uygulamaları için ideal olan kaynak makinası Aspect 200’ü kullanıcılarının beğenisine sundu.

Firma, tek fazlı kaynak makinası Aspect 200 ile kaynak profesyonellerine AC/DC TIG, örtülü elektrod, darbeli (Palslı) TIG, HF-TIG ve Lft-TIG kaynağı işlemlerinde başarı sağlamasına imkan veriyor. 

ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR

Genel fabrika uygulamaları, bakım-onarım, proses endüstrisinin yanı sıra tersaneler, otomotiv, havacılık ve motor sporları gibi alanlarda gerçekleştirilen kaynak uygulamalarında tercih edilen ürün alüminyum, çelik, paslanmaz ve özel çelik malzemelerin kaynak işlemlerini de destekliyor. 

Enerji tasarrufu sağlayan iki moda sahip olan makina, kaynak yapılmadığı takdirde 10 dakika sonra Yeşil Mod’a geçiyor ve kendini bekleme konumuna alıyor.

Söz konusu mod ile makina daha temiz kalıyor ve enerji tüketimini düşürüyor. Enerji tasarrufu modu kaynak yapılmayan 30 dakikalık süre sonunda makina derin düşük güç moduna geçiyor. Böylelikle bütün göstergeler duruyor ve enerji tüketimi düşürülüyor.

EN ZOR ŞARTLARDA KAYNAK İMKANI

Yüksek frekansıyla (HF) kusursuz ark tutuşturma, kararlı ve hızlı ark, mn. 2A kaynak akımı deneyimi sunuyor. Dört dalga formu, pals, dengeleme ve ofset ayarına sahip makina; gelişmiş AC/DC TIG özelliklerini barındırıyor. 

Makinanın parlak dijital ekranı; kullanımı kolay ayar düğmeleri sunarken TIG torcundan kontrol olanağı da sağlıyor. 

COOL ARC® 24 su soğutma ünitesine de sahip olan kaynak makinası bu sayede kolayca su soğutmalı bir sisteme çevrilebiliyor. Küçültülmüş PCB ile ağır şartlar (True HD) için tasarlanan makina, en zorlu şartlarda bile kaynak yapılmasına imkan veriyor.