YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK

Fabrikaların verimliliğini artırmak için Türkiye’nin dört bir yanında rulman ve güç aktarım eğitimleri veren Endaş Akademi’nin son eğitimi Gaziantep’de yapıldı.
Rulman, rulman arızaları, bakım stratejileri, Freudenberg Simrit keçeleri ile kayış konulu eğitim Gaziantep Akınal Sentetik Tekstil Sanayi’de gerçekleşti. Teknik departman çalışanlarının katıldığı eğitimde, rulman ve güç aktarım ürün kullanımları için teknik ve pratik bilgileri içeren konular işlendi.

GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE ARIZALAR EN AZA İNİYOR

Endaş Akademi’nin fabrikaların mühendis, ustabaşı, teknisyen gibi teknik personellerine verdiği mesleki eğitimler ile güç aktarım ürün arıza ve hasarları en aza iniyor.
Teknik ve pratik konuları içeren ‘Güç Aktarım Eğitimleri fabrikalarda 3 gün boyunca sürüyor. Eğitimlerde; montaj ve demontaj yöntemleri, ekipmanları, rulman konusundaki son gelişmeler, rulman hasarları, rulman hasar sebepleri ile rulman hasarlarını önleme yöntemleri anlatılıyor. 
Güç aktarım ürünlerinin bakımı ile ilgili; rulman montaj demontaj, kestirimci bakım ürünleri ve otomatik yağlama cihazlarının bulunduğu Endaş Akademi Minibüsü fabrika eğitimlerinde, bakım departmanında çalışan teknik ekiplerin tüm cihazları aynı anda inceleyebilmesine fırsat sunuyor.

www.silkarendas.com