Türkiye'de paketleme makinalarına yıllardır verdiği teknik servis konusundaki tecrübesi ile Kenttur 2008 senesinden itibaren Schneider Electric firmasının üst düzey otomasyon grubu olan ELAU ürünlerinin Türkiye’deki tek servis ve çözüm ortağıdır.

Özellikle paketleme makinalarında dünya’da en çok tercih edilen makina otomasyonu sistemleri üreticisi olan ELAU, dünyaca ünlü Schneider Electric'in firmasıdır. Üstün Alman mühendisliğiyle üretilen ELAU kontrol sistemleri, servo motor ve sürücüleri konusunda öne çıkıyor. Almanya ve İtalya başta olmak üzere dünya’nın en ileri gelen makina üreticileri ELAU kullanıyor.
 
Kenttur Mühendislik, Türkiye’de yüzlerce müşterisinin içerisinde ELAU sistemleri olan bütün makinalarına destek veriyor. ELAU ürünleriyle ilgili her türlü parça onarımı, versiyon yüklemeler, yedek alma, upgrade ve downgrade konularında hizmet sunuyor. Ayrıca firma, müşterilerinin istediği parçaları anında temin edebilmek için çok geniş bir yelpaze ve stok ağı ile ihtiyaçları karşılayacak şekilde yeterli ELAU parçaları bulunduruyor.