EMA Şirketler Grubu, İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki sanayi kuruluşlarının her türlü mekanik, endüstriyel ve ağır bakım taleplerine bütünsel bir yaklaşımla çözüm üretmek adına EMA Bakım Servis Taahhüt A.Ş’yi kurdu. 

Söz konusu yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan EMA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever, firmanın çalışma alanlarında, “endüstriyel bakım ve onarım süreçlerinin 7 gün 24 saat esasına göre yönetilmesi”nin yer aldığına dikkati çekerek endüstriyel tesislerin planlı ve plansız duruşlarına günün 24 saati ivedilikle müdahil olabilecek teknik yeterliliğin bulunduğunun altını çizdi.

HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK

"EN HIZLI VE VERİMLİ ÇÖZÜMLERİ SUNMAK İÇİN ADIMLARI ATIYORUZ"

Sanayi tesislerinde planlı bakım duruşlarının yanı sıra arıza kaynaklı plansız duruşların üretim ve tedarik zincirinde ciddi aksamalara sebebiyet verdiğini anımsatan Vatansever, “Her biri milli bir değer olan sanayi kuruluşlarımız, bakım faaliyetlerini maliyet unsuru değil, rekabetçi ve sürdürülebilir üretim yapılarının vazgeçilmez unsuru olarak görüyorlar. Biz de 29 yıllık deneyimimiz ile kurduğumuz yeni şirketimizde, bu alanda en hızlı ve verimli çözümleri sunmak adına bakım alanında uzmanlaşacak yeni bir yapılanmanın adımlarını atmış durumdayız.” diye konuştu.

 

EMA Bakım Servis Taahhüt A.Ş’nin endüstriyel tesislerin bakım taleplerine hızlı ve teknik yeterliliği yüksek çözümler üreteceğine dikkat çeken Vatansever, sözlerine şu şekilde devam etti: 

"UYGUN SİSTEM VE EKİPMAN SEÇİMİ HAYATİ ÖNEMDE"

“Yeni şirketimiz de EMA’nın sahip olduğu yenilikçi, güvenilir, etik ilkelere bağlı, müşteri memnuniyetini esas alan, kaliteli rekabeti esas alan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bakım faaliyeti yürütecek şirketler için uygun sistem ve ekipmanların seçimi, hem üretim verimliliğine, hem kapasite maksimizasyonuna hem de enerji verimliliğine katkı sağlamaktadır. Bakım alanında uzmanlaşacak şirketimiz; ısıtma, soğutma, havalandırma, otomasyon, yangın tesisatı uygulamaları, basınçlı hava, buhar, izolasyon, doğalgaz, sifonik sistem, gri su sistemi, çelik konstrüksiyon işleri, proje bazlı özel imlatlar, elektrik işleri, komple inşaat çözümleri sunmakta; müşterilerimize tasarım uygulama ve danışmanlık hizmetleri de vermektedir.”