KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

Dövme sektörü katılımcılarından EGEMET Ege Metal Dövme, haziran ayında temellerini attığı Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB)'ndeki yeni fabrikasının inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

HEDEF, KAPASİTEYİ VE CİROYU ARTIRMAK

İzmir Kemalpaşa merkezli şirket, toplamda 15 milyon avro yatırım gerçekleştirecek yeni üretim tesisi ile birlikte kapasitesini ve cirosunu arttırmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili firmadan yapılan açıklamada, “1998 yılından beri sektöre olan katkımızı, 2021’de temeli atılan yeni fabrikamızla tüm gücümüzle ortaya koyuyor, daha fazla üretim ve daha fazla istihdamla ülke ekonomisine kattığımız değeri sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verilmişti.

EKONOMİYE KATKI SAĞLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Kurulduğu günden bu yana sıcak metal dövme parça imalatında müşterilerinin ihtiyaç, beklenti ve memnuniyetinin sağlanmasını ilke edinen, yüksek kaliteli hizmet hedefi ile istikrarlı gelişimini sürdüren firma, ticari araçlar, iş makinaları, tarım makinaları, dişliler, demiryolu gibi sektörlere yönelik imalatlar gerçekleştiriyor.

Aynı zamanda TAYSAD Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği üyelerinden olan EGEMET, üretiminin büyük bir bölümünü başta Almanya olmak üzere, Kuzey Avrupa ülkelerine ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.