Onare Endüstriyel Ambalajlama, “Güç Elinizde!” sloganıyla tanıttığı EASTRAP-EST 7226, çok amaçlı genel çemberleme uygulamalarına uygulamaları için dokunmatik ayarlanabilir dijital arayüzü sayesinde tüm ürünlere uygulanan gerdirme kuvvetini gerçek zamanlı görüyor ve çemberleme deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.

Ürün, üst düzey dayanıklılığı ve tek şarj ile 800 adede kadar çemberleme olanağı sunuyor. 

MALİYETLERİ MİNİMİZE EDİYOR 

Diğer yandan Onare, otomotiv ve yan sanayi için farklı paketleme ve sevkiyat şekillerine göre günlük üretilen ürün miktarını değerlendiren birbirinden farklı çözümler sunuyor. 

Firma, palet çemberlemede manuel uygulamalardan, şarjlı ve pnömatik havalı çemberleme makinalarına ve tam otomatik operatörsüz çemberleme hatlarına kadar sunduğu çözümlerin yanı sıra farklı ebat ve şekillerdeki otomotiv parçalarının paketlenmesi ve birbirine bağlanmasında da yarı otomatik ya da tam otomatik operatörsüz çemberleme sistemleri ile hızlı, tasarruflu ve orijinal çözümlerle maliyetleri minimize ediyor. 

Ayrıca firma, satış sonrasında da hızlı ve avantajlı servis, stoktan yedek parça hizmetini veren “Onare/Services” Servis Birimi ile de müşterilerine kaliteli bir hizmet vadediyor.