Ana üretim tesisleri ve genel merkezi Almanya’nın Coburg şehrinde bulunan KAESER firmasında bugün dünya genelinde toplam 4,400 kişi çalışıyor. KAESER kompresörleri tüm dünyada endüstrinin her alanında küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerde kullanılıyor. Dünyanın en büyük ve önde gelen vidalı kompresör üreticilerinden biri olan KAESER firması bugün için dünyanın 100’den fazla ülkesinde kendi şubeleri, iş ortakları ve yetkili satıcılarıyla temsil ediliyor. Firmayı Türkiye’de temsil eden isim ise Topkapı endüstri.

Kullanıcıların özel ihtiyacına uygun son derece verimli ve güvenilir basınçlı hava istasyonları, KAESER firmasının tecrübeli ve yenilikçi danışmanları ve mühendisleri sayesinde projelendirilip  kuruluyor. 
Ayrıca küresel veri iletişimi sayesinde internet uyumlu KAESER ürünlerine uzaktan bağlanılarak teknik çözümler de üretiliyor. KAESER Kompresörlerinin dünya çapındaki müşteri memnuniyetini sağlayan diğer önemli faktörlerden biri de yaygın servis organizasyonu ve orijinal yedek parça teminidir.