Silkar Endaş güç aktarımları konusunda faaliyet gösterirken aynı zamanda rulman konusunda uzmanlaşmış bir isim. Sanayinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yatırımlarını sürdüren Silkar Endaş, hem şubeleşme stratejisiyle hem yeni markalarla yaptığı anlaşmalarla hem de dijitalleşmeye yönelik yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. 

Güç aktarımı ürünleri genel başlığı altında transmisyon zincirleri, transmisyon kayışları, sızdırmazlık elemanları, yağlayıcılar ve rulmanların montajında kullanılan ekipmanlar ürün çeşitliliği içerisinde yer alıyor. Bu noktada da farklı markalarla iş birliği yapıyor. 

Rulman konusunda Schaeffler, NSK, KG, MGM, HRB, GBM gibi birtakım farklı markaların Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. İlaveten OKS yağlayıcılar, Rexnord zincirler, Simrit ve Nak marka sızdırmazlık elemanları, Optibelt metal güç aktarım ürünleri, Fenix rulman ısıtma cihazları gibi ürünler konusunda faaliyet gösteriyor. 

ŞUBELEŞME HEDEFİNİ TAMAMLADI 

Silkar Endaş, 6 satış noktasıyla şubeleşme hedefini tamamladı. Şubeleşme stratejisiyle müşterilerine daha yakın olmayı hedefleyen Silkar Endaş, lokasyonlarını da bu doğrultuda seçti. Dijitalleşme konusunda da önemli yatırımlar gerçekleştiren Silkar Endaş, 2019 yılında CRM konusunda önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Bu program ile firma, müşterilere sunulan teklifleri, yaratılan fırsatları ve kaybedilen çalışmaları daha yakından takip edebiliyor. Ayrıca müşteri, ürün ve sektör bazındaki tüm çalışmalar kategorize edilebiliyorlar. Tüketicilerin ihtiyaçları daha kolay tespit edilip aktivitelere gerçekleştirilebiliyor.