Yeni frezeleme kaliteleri, M4303 ve M4310, yarı finiş işleme ve finiş işleme uygulamalarında dayanıklılık ve güvenilirlik sağlar. Her biri, tüm kalıp segmentlerinde yüksek hızda frezeleme için tasarlanmış olup tutarlı aşınma ve daha uzun takım ömrü sunar. Ultra ince PVD kaplama, kesme kenarı tokluğunu artırırken alt tabakası, yüksek sertlik ve kesme kenarının mukavemetini sağlar ve çentiklenme sebebiyle kopmayı önler. Şirketin Pramet serisi içinde yer alan M4303, önceki 7205 kalitesinin yerini alır ve üstün aşınma direnci sağlar. 55HRC üzeri sertleştirilmiş çelikler ve dökme demirler için geliştirilmiştir, ancak çeliklerin ve demir dışı metallerin işlenmesi için de kullanılabilir. 

PASLANMAZ ÇELİK, ÇELİKLER VE DEMİR DIŞI METALLERDE KULLANILABİLİR

M4310, mevcut 7215 kalitesinin yerini alıyor ve sertleştirilmiş çelik ve dökme demirde en uygun tokluğu ve aşınma direncini sunuyor. Paslanmaz çelik, çelikler ve demir dışı metallerin işlemesi için de kullanılabilir. 

OPTİMİZE EDİLDİ

Bu arada Dormer Pramet, diş tornalama için yüksek aşınmaya dayanıklı yeni kalitesini tanıttı. Yeni T8010 kalitesi, çelik, paslanmaz çelik, dökme demir ve süper alaşımlarda sürekli yüksek hassasiyetli diş tornalama işlemleri için idealdir. Ayrıca, bu uygulama alanında şirketin Pramet ürün yelpazesini genişletiyor ve T8030 evrensel kalitesini destekliyor. Operasyonel güvenilirliği sağlarken mükemmel aşınma direnci sunan T8010, stabil bir kesme kenarı sağlayan ve yüksek hızlara izin veren geliştirilmiş plastik deformasyon dayanımına sahiptir.  Kesici uç üzerindeki altın finiş, basit bir aşınma göstergesi sağlarken sert alt tabaka ve PVD kaplama, iç gerilimin üstesinden gelmek için optimize edilmiştir ve takım ömrünü iyileştirmede yardımcı olur.