İkinci kalite ve sahte güç aktarım ürünleri üretim hatlarına zarar veriyor, makinalarda büyük hasarlara ve hatlarda durmalara neden olarak işletmelerde yüksek mali kayıplara neden oluyor.
Silkar Endaş, sahte güç aktarım ürünlerinin önüne geçmek için satışını gerçekleştirdiği ürünlerin takip ve garantisine yönelik olarak tüm ürünlerini Silkar Endaş hologramı ile müşterilerine sunuyor. Silkar Endaş, hologramlı ürünleri ile yüzde yüz orijinal ve garanti altında olduğunu belirtiyor.  

Orijinal Ürün Kadar Kullanım Yöntemi de Önemli

Güç aktarım ürünlerinin yanlış kullanılması, yanlış montajı ürünlerin ömründe ciddi azalmalara neden oluyor. Yaşanan olumsuz durumların yüzde 85’i ürünlerin yanlış kullanımı ve bakımlarının doğru yapılmamasından kaynaklı.

Rulman ömründe azalma, firmalara plansız bakım duruşları olarak geri dönüyor ve ek maliyet yaratıyor. Toplam işletme maliyetine bakıldığında üretim kayıpları, yeni ürün ve işçilik ücreti maliyetleri çok yükseltiyor.

Farklı fiyat aralığı ve segmentlerde rulman çeşitleriyle Silkar Endaş, doğru ürünü tespit etmenize destek veriyor. Akademi konseptiyle de ürünlerin nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili eğitim vererek rulman kullanım süresinin artmasını sağlıyor. 

SCHAEFFLER, FAG & INA, NSK, KG, GBM, HRB, MGM gibi çok çeşitli markaların temsilciliğini yapan Silkar Endaş, rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, sökme takma ve güç aktarım; zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi ürün gruplarında OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT markalarıyla Türkiye pazarında çözümler sunuyor.

http://www.endas.com/Academy/Turkish