Avrupa Güç Aktarım Birliği EUROTRANS'ın düzenlediği dişli eğitim haftası, bu yıl online olarak gerçekleştirilecek. 

Pandemi nedeniyle küresel olarak zorlu bir yıl yaşanmasına rağmen eğitimlerine devam eden Birlik, 2020 yılı eğitim programını duyurdu. 

Dişliler ile ilgili farklı konuların ele alınacağı ve FVA Software & Service iş birliğiyle  21 Kasım - 10 Aralık 2020 tarihleri arasında online olarak düzenlenecek.

EĞİTİM KONULARI VE EĞİTMENLER AÇIKLANDI

Alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerin ve çalışanların katılımıyla 15:00-16:30 saatleri arasında planlanan eğitimlerde; "Düz Dişlilerin Geometrik Temelleri", "Dişli Değerleri Yöntemlerinin Uygulaması", "Dişli Malzemelerinin En Faydalı Şekilde Kullanımı", "Dişli Yağlamasının Uygulamalı Deneyleri" gibi konular işlenecek.

EUROTRANS'ın Dişli Eğitim Haftası programı ise şu şekilde olacak:

İŞLETMELER VE ÜNİVERSİTELERLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

EUROTRANS, 160 binin üzerinde çalışanı ve sektörde faaliyet gösteren 600 şirketi ile sektörün eğilimlerini destekliyor ve Avrupa güç aktarım endüstrisini temsilciliğini üstleniyor.

Birlik, dünya geneline öncülük eden Avrupa dişli ve yürütme sanayisinin liderliğini araştırma ve teknolojiyle güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor ve bu doğrultuda farklı kurum ve üniversitelerde alanında uzman çalışanlar ve akademisyenlerle beraber geniş kapsamlı eğitimler ve seminerler sunuyor.