Dassault Systèmes, 8-11 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek CES 2019 etkinliğine katılacak. Yenilikçilerin sanal evrenleri ve dijital platformları kullanarak geleceğin sürdürülebilir, kişiselleştirilmiş deneyimlerini nasıl yarattığını gösterecek. Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE platformu ve 3DEXPERIENCE Lab aracılığıyla bu yeniliklerin merkezinde yer alıyor. Bu ürünler sektör liderleri, yeni şirketler, üreticiler ve pazara yeni giren şirketler tarafından kullanılıyor. Dassault Systèmes CES'de etkileşimli bir hikaye anlatımı, videolar ve startup yuvarlak masa toplantıları aracılığıyla veri analizi, tasarım, simülasyon, artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, bağlanabilirlik, özelleştirme ve dijital iş birliğiyle bütüncül bir yaklaşımın değişen tüketici deneyimine yönelik çözümlerin geliştirilmesi sürecini nasıl hızlandırdığını sergileyecek. 

2030'UN ŞEHİRLERİNDE BİR MACERAYA GÖTÜRECEK

Dassault Systèmes’in LVCC Kuzey Salonu'ndaki 4121 numaralı standı, 3DEXPERIENCE platformunun mümkün kıldığı ev, mobilite, tüketici ve teslimat deneyimlerinden örneklerle ziyaretçilerini 2030'un şehirlerinde bir maceraya götürecek. Bu dünyada ev cihazları aydınlatma, ısıtma, gıda, temizlik, güvenlik ve ortam ihtiyaçlarını otomatik olarak öngörüyor ve uyum sağlıyor. Yeni bir ultra mobilite döneminde yolcuları hava taksileri taşıyor. Tüketiciler alternatif yöntemlerden faydalanmakta, 3D baskı ile kendi ayakkabılarını tasarlamakta ve teslimatları elektrikli motosikletlerle almakta.
Bu gelecek aynı zamanda 3DEXPERIENCE Lab’ın Global Girişimci Programı'nda yer alan yenilikçi şirketlerin dönüştürücü ve sürdürülebilir inovasyonlarını içermektedir. Bu programdaki yapay zeka şirketlerinden üçü olan ExactCure, Gyrolift ve Zero 2 Infinity, Eureka Park Marketplace, Sands'deki G Salonu Paris Bölgesi 50463 numaralı standında şehir, hayat ve yaşam tarzı ile ilgili olarak geliştirdikleri konseptleri tartışacak ve sergileyecek. 

“İŞ MODELLERİ KÖKTEN DEĞİŞEBİLİYOR”

Dassault Systèmes Endüstri Çözümleri, Pazarlama ve Küresel İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Florence Verzelen şunları ifade etti: “Bir zamanlar inovatörlerin en çılgın fikirleri olarak düşünülen şeyler iş modellerini kökten değiştiren gerçekliklere dönüşmektedir, 2030 itibariyle günlük rutinlerimiz daha kişisel ve sürdürülebilir bir şekil alacak. Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu sınırsız olanaklara kapı açmakta, bu senaryoları sanal dünyada düşünerek, keşfederek, test ederek, geliştirerek ve deneyimleyerek gerçek dünyaya aktarılmasını mümkün kılmaktadır.”