Walter Turn delik işleme baraları W1211 ve W1210, iç çap işlemelerde son derece yüksek rijitlik sağlıyor.

İNDEKSLEME HASSASİYETİ YARI YARIYA ARTIYOR

Kopya tornalama sistemi W1211/W1210 ile Walter piyasada başarısını kanıtlamış W1011/W1010 dış çap işleme torna sistemlerinin pozitif özelliklerini iç çap işlemeye aktarıyor. WL formuna sahip delik işleme baraları ve kesici uçlar, yaygın bir sorunu çözüyor: V uçlarla kopya tornalama sırasında, takım tutucudaki uçta mikro hareketlere yol açan ve böylece uç yuvasını genişleten yüksek kuvvetler oluşuyor.

Sonuç, VBMT veya DCMT gibi kesici uç tiplerinde artan aşınma, azaltılmış hassasiyet ve zayıf indeksleme hassasiyetidir. W1211/W1210 delik işleme baraları ve WL25 uçlar, üç nokta destekli, forma uygun uç yuvası tasarımı sayesinde son derece yüksek rijitlik sağlıyor. Bu takım ömrünü uzatır ve aynı zamanda kullanıcının takımları her iki yönde de kullanabilmesi anlamına gelir. İndeksleme hassasiyeti yüzde 50 artıyor. 

İKİ MODEL SUNULDU

Firma 25, 32 ve 40 mm delik işleme baralarının iki modelini sunuyor: 72,5°'ye kadar kopyalama açıları için W1210 ve 50°'ye kadar kopyalama açıları için W1211.

Üç kesme kenarlı WL25 pozitif kesici uçlar, uygulama gereksinimine bağlı olarak dört farklı uç tipinde temin edilebiliyor. Nötr, sol, sağ ve tam radyüslü modellerin tümü aynı takıma sığıyor. Halihazırda kullanılan aşınmaya dayanıklı Walter Tiger·tec® Silver kalitelerine ek olarak Tiger·tec® Gold uçlar da yakın gelecekte kullanılabilecek.
 

YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK