MESS, bütün çalışanlara verdiği değerin gereği olarak çalışma alanını çevresiyle birlikte daha güvenli hale getirmeyi misyonu olarak kabul ediyor. İşyerlerindeki riski en aza indirebilmek için işletmeleri ve çalışanları önlem almaya teşvik ediyor. Bu alandaki farkındalığı artırmak, sıfır iş kazası hedefine doğru yol almak amacıyla MESS İş sağlığı ve Güvenliği Yarışmaları’nın 2018 kazananları belli oldu. 

Coşkunöz Kalıp Makina, Türk Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından düzenlenen İş Sağlığı Güvenliği Yarışması “Altın Eldiven” kategorisinde “Tavsiye Edilen Uygulamalar Ödülü”nün sahibi oldu. Coşkunöz Kalıp Makina ayrıca MESS Eğitim Vakfı tarafından 20 bin TL değerinde eğitim ve danışmanlık hizmeti ödülüne de layık görüldü. Ödülü, Coşkunöz Holding adına Coşkunöz Kalıp Makina Kalite Müdürü Okan Mercanlı aldı.

Coşkunöz Kalıp Makina Kalite Müdürlüğü liderliğinde, Coşkunöz Holding bağlı şirketlerinden olan CITS şirketinin yazılım ekibi ile birlikte yürütülen “Ramakkala Bildirim Sistemi Projesi”, Coşkunöz Holding Kurumsal İletişim departmanının desteği ile lansmanı yapılarak hayata geçirildi. Proje büyük-küçük tüm riskli durumların erken tespiti ile oluşabilecek tüm kazaları sıfıra indirmeyi amaçlıyor.