Yenilikçi teknolojileri ve farklı cihazları bir araya getiren özel makinelerin standart bir CNC kullanılarak yapılamayan kontrol işlemlerini gerçekleştirebilmek için kullanılan kontrol ünitesinin açık sistem mimarisine sahip olması gerekir. BİLKO tarafından yerli olarak üretilen LYNCA - CNC, bu alanda isteğe göre uyarlanmış çözümlere ihtiyaç duyan makinalar için ihtiyaca uygun çözümler sunuyor.

HER MAKİNAYA UYGULANABİLİR

LYNCA, her çeşit makinaya uygulanabilecek açık sistem mimarisi ile geliştirilmiş bir CNC kontrol sistemi. Hidrolik silindir ve elektrik motorların bir arada bulunduğu, hızın ve hassas senkronizasyonun gerekli olduğu, farklı teknolojilere sahip ekipmanları bir arada bulunduran makinalar için LYNCA - CNC ideal bir çözüm platformu oluşturuyor. 
Çok eksenli her türlü makinaya uygulanabilen LYNCA CNC, özellikle punch, lazer, water jet ve benzeri X-Y tablosu ve işlem kafası mantığıyla çalışan makinalara kolaylıkla adapte edilebiliyor.

MÜHENDİSLİK  HİZMETLERİ

LYNCA - CNC hem mühendislik hizmetleri, hem de etkin teknik servis destekleriyle makina imalatçılarının özel projelerini gerçekleştirmelerine fırsat sağlıyor.
BİLKO, CNC kontrol sistemleri tasarımı ve özel yazılımlar konusunda uzun yıllardır AR-GE departmanıyla çalışmalarını sürdürüyor.  Tüm donanım ve yazılımı kendi tasarımı olan açık sistem mimarisi ile geliştirdiği LYNCA - CNC kontrol sistemi ile BİLKO; özel çözümler, mühendislik hizmetleri ve doğru ürün-doğru fiyat konumlanmasıyla makina üreticilerine pek çok avantaj sunuyor.

http://www.bilko-automation.com/tr-TR/AnaSayfa