KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

TÜMOSAN ve Castrol 2002 yılından beri devam eden iş birliklerini geliştirerek iki yıllık yeni bir anlaşma için el sıkıştı. 

AR-GE, İLK DOLUM VE SATIŞ SONRASINI KAPSIYOR

Geliştirdiği araçlarla çiftçilerin üretimdeki büyük destekçilerinden olan TÜMOSAN ile önde gelen madeni yağ üreticilerinden Castrol arasındaki yeni anlaşma, Ar-Ge faaliyetlerinin yanı sıra ilk dolum ve artan satış sonrası 387 yetkili serviste yapılacak bakımlardaki talebin karşılanması noktasında ortaklaşa çalışmayı içeriyor.

"ARAÇLARIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ"

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal, iş birliklerini sürdürmekten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Firma olarak müşterilerini her daim işin merkezine yerleştirdiklerini, paydaşlarının gereksinimlerini önceden anlayarak global güçleriyle birleştirip çözümler sunduklarını belirten Köksal, TÜMOSAN mühendisleri ile beraber üretilen araçların maksimum performansı sergilemesine imkan verecek çalışmalarda aktif bir şekilde görev yaptıklarını ifade etti.

Böylece şirketin ürettiği ve güç şartlarda çalışan taşıt ve ekipmanın önemli parçalarının muhafazası adına en doğru yağın kullanılarak araçların uzun süre ilk günkü performanslarının devamına destek olduklarını dile getiren Köksal, yeni nesil traktörlerin motorlarında kullanılacak madeni yağların geliştirilmesinde de ortaklaşa çalıştıklarını söyledi.

"KALİTELİ HİZMET SÖZÜMÜZÜN ÖNEMLİ BİR ÖRNEĞİ"

İş birliği hakkında konuşan TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ise, iş birliğiyle beraber markanın madeni yağlarını Türkiye çapındaki müşterileriyle buluşturmayı ve onlara daha kaliteli, üstün performans sağlayan bir yol deneyimi sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Şirket olarak inovatif hizmet yaklaşımlarıyla daha çok noktada tüketicileriyle buluşturacaklarını, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine değer katmayı sürdüreceklerini söyleyen Tosun, "Yaptığımız bu anlaşma da her zaman kaliteli hizmet sözümüzün önemli bir örneğidir." ifadelerini kullandı.