Gelişmiş elektrod ve nozul dizaynına sahip olan Invertec PC-210; sadece 230 V standart tek faz çıkışa ihtiyaç duyuyor. Aynı zamanda dahili bir hava kompresörüne sahip olduğu için pazardaki en esnek plazma kesim makinası olarak ön plana çıkan ürün; kompakt tasarımı, düşük ağırlığı ve esnekliği ile her yerde ve her zaman tercih edilebiliyor.

DOĞRU, TEMİZ VE KONTROLLÜ BİR KESİM DENEYİMİ

Yenilikçi Ar-Ge yaklaşımıyla geliştirdiği yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, geliştirdiği en esnek plazma kesme makinası Invertec PC-210 ile doğru, temiz ve kontrollü bir kesim deneyimi sunuyor. Uygun bir kaynak torcu seçildiği takdirde herhangi bir taşlama işlemine gerek duymayan Invertec PC-210 oldukça kısa sürelerde 10 mm’ye kadar kesim yapılmasına da olanak veriyor. Kompakt tasarıma sahip oluşu ve düşük ağırlığı sayesinde rahatça taşınabilen ve tak-kullan şeklinde hazır olarak gelen ürün yüksek bir verimlilik sağlıyor.

Invertec PC-210 sahip olduğu dayanıklı kompresör ve komponentlerle uzun süreli kullanılabiliyor. Sadece 230 V standart tek faz çıkışa ihtiyaç duyduğu için saha çalışmalarında ideal olan bu ürün kullanıcılara kusursuz bir kesim deneyimi yaşatıyor. Daha az ısı girişi özelliği ve düşük bozulma riskiyle de kesim işlemlerinin konsantre bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak veriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nominal Şebeke Gerilimi: 1 Faz 50/60 Hz

Kesme Akımı: 25A / 90V (35%)

                       20A / 88V (60%)                                                                        

                       15A / 86V (100%)                              

Kesme Kapasitesi: 10 mm

Kesme Akımı Ayar Aralığı: 10-25 A

Giriş Basıncı: 6 bar

Ağırlık: 18,5 kg

Ölçüler (GxYxD): 385 x 215 x 480 mm