Sabancı Holding iştiraki Brisa, Arvento Mobil sistemleri satın alması sonrasında şimdi de sürdürülebilir bir dünya için elektrikli araçların yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı sürdürüyor. Bu doğrultuda 2018 yılından beri Otopratik mağazalarında ve bayi noktalarında açtığı 15 elektrikli şarj istasyonuna 4 yeni nokta daha ilave eden firma, böylece toplam hızlı e-şarj istasyon adedini 19’a yükseltmiş oldu. 

HİZMET SUNDUĞU İSTASYON ADEDİNİ 40'A ULAŞTIRACAK

Brisa’nın yeni araç şarj istasyonları, İzmir Karşıyaka ve Gaziemir Otopratik Ferhat Değer, Aydın Söke Otopratik Necdet Bahar, Kocaeli İzmit Symbol AVM yanı Otopratik Kardeşler Rot Balans’ta hizmete açıldı.

Yeni istasyonlarıyla beraber şirket; Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Tekirdağ ve Trabzon olmak üzere 14 şehirde e-şarj hizmeti sunuyor.

Firmanın hedeflerinde, 2022 yılında istasyon adedini 40'a yükseltmek bulunuyor.

NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE

"KESİNTİSİZ BİR YOLCULUK DENEYİMİ SUNACAĞIZ"

E-şarj istasyonları, 60 kW DC özelliğe sahip olup aynı anda iki araca hizmet verebiliyor. Orta sınıf bir elektrikli araç yüzde 20 ile yüzde 80 arası doluma yarım saatte ulaşabiliyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Brisa Satış Genel Müdür Yardımcısı Cenk Koçdor, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de elektrikli araçlara gösterilen ilgi hızla artıyor. Yeniliğin lideri olarak, pazarın gelişimini desteklemek ve araç sürücülerinin bu talebine karşılık verebilmek için, ürün geliştirme yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yolculuğun geleceğini temsil eden elektrikli araçlar için başlattığımız şarj hizmetimizi, Otopratik mağazalarımız ve Türkiye’nin otomotiv sektöründeki en kuvvetli ağı olan bayilerimizde yaygınlaştırıyoruz." dedi.

Koçdor, sürdürülebilir bir gelecek için satış ağlarını da hazırladıklarını ifade ederek, bütün bu çalışmalarla müşterilerine lastiğin ötesinde, kesintisiz bir yolculuk deneyimi sunmayı sürdüreceklerini söyledi.