B&R, çok çeşitli görüntü işleme görevlerini kolayca ve gerçek zamanlı olarak birbirine bağlayan entegre görüntüleme sistemi portföyüne akıllı bir kamera ekliyor. Yalnızca standart akıllı kameralar kullanılarak büyük bir çaba ile uygulanabilen süreç kontrollü işlem zincirlerini uygulamak artık mümkün.

Örneğin, aynı anda bir makinada farklı ürün versiyonları üretilirse, akıllı kamera hangi versiyon olduğunu ve ambalaj baskısının iyi olup olmadığını tek bir görüntü ile kontrol edebilir.

Bir işlev, sonraki işlev için gereken geri bildirimi sağlar. Makina kontrolörünün süreç değişkenleri bu süreçlere sorunsuz bir şekilde entegre edildiğinden, kararlar gerçek zamanlı olarak alınabilir. Bu işleme zincirleri neredeyse sonsuza kadar genişletilebilir.

KOMPLEKS GÖREVLERİ ÇÖZMEYE DESTEK VERİYOR

Uygulama geliştiricisi, tek tek görüntü işleme işlevlerini görsel bir düzenleyicide basitçe birbirine bağlıyor.

Ayrıntılı programlama çalışması gerekli değildir. B&R sistemine tam entegrasyon sayesinde, kompleks görevler bile birkaç dakika içinde çözülebilir ve örneğin ürünü alan ve bir kutuya ayıran bir toplama robotu gibi bir kontrol sisteminin süreçleriyle senkronize edilebilir.

GENİŞ LENS YELPAZESİ BULUNUYOR

Akıllı kamera, B&R akıllı sensör ile aynı donanım seçeneklerine sahiptir. Çeşitli entegre lensler veya standart C montaj dişli bir muhafaza varyantı mevcuttur.

Diğer seçenekler arasında çeşitli entegre aydınlatma, FPGA görüntü ön işleme ve 1,3 ila 5,3 megapiksel arasında görüntü sensörleri bulunur.