Schneider Electric, 25-26 Haziran 2019 tarihinde Paris’te endüstriyel süreçlerde dijital çözümler ve ürünler hakkında “Innovation Days” organizasyonunu düzenledi. Organizasyon 47 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleşti. BOTEK OTOMASYON bu organizasyonda "Yılın Endüstriyel Otomasyon Bayisi” ödülüne layık görülmüş ve bu alandaki başarısı tüm dünyada tescillenmiştir.
20 yılı aşkın süredir endüstriyel otomasyon alanında müşterilerine çözümler sunan BOTEK OTOMASYON, Schneider Electric tarafından verilen Industrial Automation Distributor sertifikasıyla artık globalde ve lokalde uzman endüstriyel otomasyon bayi unvanıyla hizmet veriyor.

Kurulduğu günden itibaren endüstriyel elektrik ve otomasyon alanlarında iş ortaklarına çözümler üretmeye devam eden BOTEK,  Schneider Electric'in Türkiyedeki  en büyük otomasyon bayisi konumunda Türkiye'nin her köşesine hizmet veriyor. Otomasyon sistemlerinde keşif ve projelendirme, programlama ve devreye alma ve teknik destek konularında verdiği hizmetlerle makine üreticileriyle çalışmasını bir çeşit iş ortaklığına dönüştürmüş olan BOTEK, metal işlemeden plastik ve ambalaja, mermerden vinç sistemlerine kadar pek çok sektöre yönelik çözümler sunuyor.

PLC, asenkron motor hız kontrol cihazları, servo motor ve sürücüleri, operatör panelleri, endüstriyel şalt ürünleri, algılama ve güvenlik ürünleri, pano montaj ve kablolama elemanları gibi çok çeşitli ürün gamına sahip olan BOTEK makine üreticileri dışında proje firmalarıyla da başarılı iş birliktelikleri gerçekleştirmektedir.

http://www.botekotomasyon.com/